Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Řidič osobního vozu najel přímo do kamionu - nehoda uzavřela dálnici D5

Ke střetu osobního vozu s kamionem musel vzlétnout i vrtulník LZS

Autor: Petr Novák čtvrtek 18. dubna 08:51 , aktualizace 09:48

Dálnice Nehody


     Včera krátce po půl sedmé večer došlo na 111. kilometru dálnice D5 v úrovni Kladrub u Stříbra ve směru na Plzeň k vážné dopravní nehodě, během které se střetl osobní vůz s kamionem.

      Z místa bylo hlášeno vážné zranění, takže k nehodě vyjely nejen všechny pozemní záchranné složky, ale vzlétl i vrtulník letecké záchranné služby.

      Hasiči zajistili místo nehody, po předání zraněných záchranářům uklidili trosky na dálnici a pomohli s jejím zprůjezdněním. "Záchranáři na místě ošetřili muže, který utrpěl povrchová zranění a ponechán na místě. Žena utrpěla středně těžká zranění a při vědomí byla transportována cestou LZS na Emergency Fakultní nemocnice Lochotín," uvedla nám mluvčí záchranářů.

      Jak k nehodě došlo popsal tiskový mluvčí policie: "Řidič narozený v roce 1990 s vozidlem Dacia Dokker předjížděl v levém pruhu nákladní soupravu, nicméně nepřizpůsobil rychlost stavu vozovky, dostal s vozidlem na zasněžené vozovce smyk a narazil do vpravo jedoucí nákladní soupravy řízené řidičem narozeným v roce 2001. V osobním vozidle cestovaly celkem čtyři osoby, alkohol byl u obou řidičů vyloučen dechovou zkouškou. Dále se nehodou budou zabývat policisté z dálničního oddělení Ostrov u Stříbra."

     Dálnice byla ve směru z Rozvadova na Plzeň po dobu zásahu asi na hodinu uzavřena.

Foto Hasiči, policie

Remont-car

Moderní multiznačkový autoservis s důrazem na kvalitu služeb a moderním pracovním prostředím Diagnostika Servis | Odtah | Likvidace pojistných událostí | Další služby