Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Čtrnáctiletá dívka byla nalezena mrtvá

Bohužel musíme přinést špatnou zprávu, policie právě ukončila pátrání po nezletilé dívce, našli ji mrtvou

Autor: Jana Holá čtvrtek 18. dubna 14:41 , aktualizace středa 24. dubna 10:02

Cizinci Smrt

Aktualizujeme:

     Policie právě ukončila pátrání po čtrnáctileté dívce, o kterém jsme již několikrát informovali. Bohužel musíme přinést špatnou zprávu, pátrání bylo ukončeno, protože dívka byla nalezena mrtvá.
     "Dívku, po které jsme pátrali jako po dítěti v ohrožení, jsme bohužel nalezli bez známek života. S největší pravděpodobností se rozhodla ukončit svůj život," uvedla dnes před půl třetí odpoledne tisková mluvčí policie s tím, že i přes tento velmi smutný konec policisté děkují za sdílení příspěvku i pomoc při pátrání.

Původní článek:

     Včera jsme vás informovali o pátrání po teprve čtrnáctileté dívce ze Stříbra. Dítě se bohužel ani přes obrovskou snahu všech zainteresovaných vypátrat nepodařilo a dnes ji tedy policisté zařadili do programu "Dítě v ohrožení".

Původní, částečně aktualizovaný článek:
     Policisté stéle pátrají po nezletilé dívce, která odešla v úterý kolem půl druhé odpoledne z místa trvalého bydliště ve Stříbře a do současné doby o sobě nepodala žádnou zprávu.

     Včera probíhala v okolí bydliště dívky rozsáhlá pátrací akce, do které byli zapojeni i specialisté z firmy Drony SIT a dnes probíhá další obdobná akce.

Polina ...

Datum narození ...
Pátrání vyhlášeno 17.4.2024
Bydliště Stříbro
Státní příslušnost Ukrajina 

     Polina ... je 165 cm vysoké štíhlé postavy, má rovné, středně dlouhé, světle hnědé vlasy s ofinou a modré oči.
     Na sobě měla naposledy černou zimní bundu, šedé tričko, šedé kalhoty s výrazně širokými nohavicemi a laclem, který nosí volně u kolen, na nohou měla obuty bílo černé tenisky.

     Policisté žádají všechny občany, kteří by mohli poskytnout jakékoliv informace o pohřešované, aby se přihlásili na kteroukoliv policejní služebnu. Informace mohou sdělit také na bezplatnou telefonní linku 158.