Studio Warhorse představilo hru Kingdom Come: Deliverance II

Vypadá úžasně!

Studio Warhorse představilo hru Kingdom Come: Deliverance II

Kritikou oceňované akční RPG Kingdom Come: Deliverance se dočká dlouho očekávaného pokračování a do obchodů se dostane ještě letos.

Kingdom Come: Deliverance II je věrným pokračováním svého předchůdce, ale bylo vyvinuto a napsáno tak, aby bylo ideální jak pro nováčky, tak pro dlouholeté fanoušky.

Hra Kingdom Come: Deliverance II se ponoří zpět do srdcem tepajícího světa Čech 15. století (střední Evropa) a naváže tam, kde její předchůdce skončil. Vrhne hráče do role Jindřicha, nezlomného syna kováře, zapleteného do bouřlivého příběhu pomsty, zrady a sebepoznání.

V tomto napínavém pokračování budou hráči procházet pečlivě propracovanou středověkou krajinou, od skromných prostor kovárny až po majestátnost královských dvorů, a to vše při proplouvání zrádnými proudy království zmítaného občanskou válkou.

Na dvou nových mapách - dvakrát větších než v předchozí hře - mohou hráči prozkoumat krásný a rozmanitý Český ráj (skutečné místo, které můžete v České republice stále navštívit) s majestátním hradem Trosky a poté navštívit městské prostředí důlního města Kuttenberg (památka světového dědictví Unesco).

Díky více než pěti hodinám strhujících scén, které vyprávějí Jindřichovu cestu, budou hráči na každém kroku uchváceni rozvíjejícím se dramatem.

Bojový systém hry Kingdom Come: Deliverance II byl přepracován tak, aby byl přístupnější a zároveň zůstal věrný své podstatě - ztvárnění skutečných středověkých bojových umění - od elegantního šermu až po smrtící útoky na dálku, jako jsou nově přidané kuše nebo prvotní zbraně na střelný prach.

Hra je také, věrná svému jádru, RPG zážitkem, kde můžete zvolit více přístupů k úkolům, rozvíjet Jindřicha způsobem, který uznáte za vhodný, a ztratit se v reagujícím a živém světě.

Připojte se k Jindřichovi na jeho cestě za vykoupením a pomstou v Čechách roku 1403 ještě letos a nezapomeňte: "Audentes fortuna iuvat!".

Kingdom Come: Deliverance II vyjde na PC, PlayStation 5 a Xbox Series S|X ještě letos.


Zdroj: Warhorse Studios

Líbí se vám naše tvorba? Sledujte nás na sociálních médiích, aby vám neunikl žádný článek: Facebook, Instagram, Twitter, Threads.

V tomto článku
Další podobné
Komentáře