reklama 11D

Wojtacha vede soutěž dvojspřeží při Rudolfově poháru. Moudrý byl čtvrtý

ikonka

V Kladrubech pokračoval ve čtvrtek druhým dnem Rudolfův pohár. V mezinárodní soutěži CAI3* dvojspřeží se dařilo domácímu reprezentantovi z Národního hřebčína Vladimíru Moudrému, jenž v drezurní zkoušce obsadil dílčí čtvrté místo.
18.04.2024 20:37  |  Autor: Josef Malinovský  |  Foto: Gabriela Pilařová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

 
Čtvrteční program mezinárodních vozatajských závodů v Kladrubech nad Labem byl ve znamení soutěží dvojspřeží. Kategorie CAI3* H2 měla 26 startujících a dařilo se především polským jezdcům. Vedení se ujal s půlbodovým náskokem Rafal Wojtacha, třetí příčku obsadil v drezurní zkoušce Marek Barylko, který ztrácel necelé tři desetiny bodu na druhého Němce Larse Schwitte. 
 
Skvělé čtvrté místo zaujímá před sobotním maratonem Vladimír Moudrý, jehož výsledné skóre je 54,15. To znamená odstup 95 setin od Barylka. Pátý a šestý řádek patří opět Polákům – Arkadiuszovi Szpojdovi a Hubertu Cytowskimu. Sedmý je po drezuře Petr Kavka, osmý pak Jaroslav Kohout junior. 
 
V soutěži dvojspřeží pony podávají suverénní výkony němečtí vozatajové, jimž patří hned prvních šest pozic. Seřadili se na nich Thomas Schuppert, Silke Zenkel, Veronika Kirmaier, Christine Bopp, Sven Böcking a Thomas Seitz. Nejlepším z Čeců byl Aleš Fiala, jenž je průběžně osmý za Gerfried Peternell z Rakouska. 
 
V pátek proběhnou od 8:30 drezurní zkoušky soutěží CAI2* jednospřeží a dvojspřeží, po nichž bude následovat od 11:00 královská kategorie čtyřspřeží CAIO3*-W. Živý přenos je možné sledovat prostřednictvím internetové televize EquiTV.cz.
 
 




Veškerý obsah na webech Jezdci.cz, EquiTV a EquiRada je dostupný zdarma. Kvalitní materiály ovšem něco stojí a příjmy z reklamy chod redakce plně nepokryjí. Příspěvkem 100 Kč podpoříte naši autorskou tvorbu a získáte 1 měsíc členství ve fanclubu. Další podrobnosti najdete POD TÍMTO ODKAZEM.

Komunity na síti

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE