Leonardo DiCaprio mluvil se Zackem Snyderem o hraní Lexe Luthora ve filmu Batman v Superman

Herec je zřejmě "komiksový fanoušek".

Zack Snyder prozradil, že Leonardo DiCaprio byl jedním z herců, o nichž se uvažovalo pro roli Lexe Luthora ve filmu Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti, ale dál než k diskusi nedošlo.

Snyder se v nejnovějším díle podcastu Happy Sad Confused nechal slyšet, že v jednu chvíli vedl samostatné rozhovory s Adamem Driverem i DiCapriem o roli superpadoucha Lexe Luthora ve filmu Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti z roku 2016. O roli však neusilovali a nakonec ji dostal Jesse Eisenberg.

"Myslím, že jsem s Adamem mluvil po telefonu, to ano," vzpomíná Snyder a dodává: "Leonardo DiCaprio, s ním jsem také o tom mluvil. Měl spoustu skvělých nápadů, vlastně jen při té schůzce. Myslím, že nakonec jen řekl: 'Eh, víš, já nevím'. Ale byl opravdu chytrý, co se týče tématu, a opravdu chytrý, co se týče té postavy."

Podle Snydera je DiCaprio "komiksový fanoušek", a i když zatím žádnou komiksovou roli nepřijal, má na toto téma spoustu nápadů - jedním z nich přispěl i do Ligy spravedlnosti. "Myslím, že to byl on, kdo se mi v určitém okamžiku zmínil o nápadu, že by Superman mohl bojovat s Ligou spravedlnosti," podělil se o své dojmy režisér.

Snímek Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti znamenal první společnou roli Batmana a Supermana v hraném filmu a kromě Eisenbergova "komplikovaného" záporáka divákům představil také moderní filmové verze Wonder Woman (Gal Gadot), Flashe (Ezra Miller), Aquamana (Jason Momoa), Cyborga (Ray Fisher).

V Lize spravedlnosti se objeví herci, kteří se vrátili z filmu Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti, přičemž Eisenberg se naposledy objevil v roli Luthora v epilogu filmu Zacka Snydera Liga spravedlnosti. Na velké plátno se však tato postava vrátí příští rok, protože roli ve filmu Superman režiséra Jamese Gunna přijal Nicholas Hoult.


Líbí se vám naše tvorba? Sledujte nás na sociálních médiích, aby vám neunikl žádný článek: Facebook, Instagram, Twitter, Threads.

Pro IGN původně napsala ADELE ANKERS-RANGE z IGN US.

V tomto článku
Další podobné
Komentáře