Ta totiž vyděsila veřejnost uniklými snímky, na kterých působí velmi unaveně.

Následně se začaly šířit zprávy, že bývalá hvězda reality show žije jako bezdomovec a užívá tvrdé drogy.

„Informace o tom, že Charlotta bydlela na nádraží, jsou staré osm let a ona tam strávila pouze týden. Fotografie, která se objevila na webech, pochází od nedůvěryhodné osoby, která se v Dubaji živila prostitucí. Všechny informace jsou ověřitelné,“ vysvětlila Monika Binias v rozhovoru pro Expres.

„Těch spouštěčů bylo víc, ale hlavní byl podle mě ten, kdy šla na operaci žaludku (podvázání, pozn. red.) a myslela si, že jí patří svět. Setkala se pak se špatnými lidmi,“ dodala matka Charlotte, podle které její dcera ještě zdaleka nemá vyhráno.

„Nejsme u konce. Tito lidé mají období nahoru a dolů. Impuls k úplnému očištění může přijít za měsíc, za rok, ale také třeba za deset let. To nikdo neví. S tím impulsem přestat musí přijít oni sami. To nám řekl pan primář v Bohnicích. Teď máme období, kdy jdeme nahoru,“ popsala Binias.

Bohužel jsou v tom drogy

Monika nyní své nejmladší dceři pomáhá splácet dluhy. „Charlotte samozřejmě není schopná splácet některým lidem peníze a začínám to platit já. Jsem s některými dohodnutá, musíme si sednout. Já to nezavinila, ale chci Charlotte pomoci. Pomáhám ji také v tom, že jí kupuji jídlo, drogerii či oblečení. Dávám jí peníze a samozřejmě, když spolu mluvíme a je v pohodě, tak diskutujeme, což jí také pomáhá. Jezdím také často do Prahy,“ dodala Štiková, která o problémech dcery promluvila ve svém podcastu Nevim No.

Další rozsáhlý rozhovor pak poskytla Monika Binias v pořadu Extra Host. „Bohužel, jsou v tom drogy. Já se bojím, že mi z toho pukne srdce. Nejtěžší je to právě pro vás, protože ty lidi v tom žijou, jsou nespolehliví. Myslím si, že má dobré a špatné období. Žila s člověkem, který ji shazoval pořád dolů. Ona musí chtít sama, vy se můžete pouze modlit,“ prozradila dvojnásobná matka.

Na kauzu poté zareagovala také Charlottina sestra Ornella Koktová. Influencerka se natočila uplakaná v autě a přidala emotikon rozpůleného srdíčka.

Později ještě nahrála Ornella několik společných fotografií z dětství. „Dnešní den byl pro mě extrémně náročný, hlavně psychicky. O Charlotte se dál nebudu vyjadřovat. Nemám ani její telefon, nepamatuju si, kdy jsem se Charlotte bohužel naposledy mluvila. Myslím, že mé emoce a rozpoložení byly dost vidět z příběhů na stories. Musím to nějak přežít,“ přiznala zlomeně Koktová ve svých instagramové stories.

Krátce poté ale došlo k dalšímu podivnému zvratu a Monika Binias přišla se zcela novým příběhem. Na své sociální sítě umístila snímek, kde kde je zachycena spolu s Charlotte, a ta vypadá mnohem lépe, než na předchozích . „Sobotní natáčení velkého rozhovoru s Charlotte... takto Charlotte vypadá a pamatujte si, že vždy pravda zvítězí. Natáčení v sobotu bylo úžasné. Charlotte zářila jako hvězda,“ napsala tajemně Monika k momentce.

Související články