Pátek 3. května 2024
Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav
Oblačno, déšť 19°C

Poslední snímek Babišových na veřejnosti: Vyšli si loni v říjnu! Pak už nic...

Autor: amb - 
20. dubna 2024
05:00

Naposledy spolu Andrej Babiš a Monika vyrazili do společnosti loni v říjnu. Zúčastnili se galakoncertu pořádaného Yvettou Blanarovičovou. Pak už nikde k vidění nebyli, což nahrávalo mnohým spekulacím. V pátek pak společně oznámili na sociálních sítích, že se odloučili. 

Na podzim Babišovi konkrétně zamířili na talentovou soutěž La Sophia pro znevýhodněné děti. Kromě pořadatelky přišlo mnoho celebrit, například muzikant Felix Slováček nebo zpěvačka Leona Machálková. A fotograf Blesku zachytil právě i Babišovy. 

Za hvězdnou porotou seděl Andrej Babiš s manželkou Monikou. Za hvězdnou porotou seděl Andrej Babiš s manželkou Monikou. | Blesk:Tonda Tran

Společně pak trávili Andrej a Monika také silvestrovskou noc na Čapím hnízdě, kde byli pořádně rozjetí, a expremiér dokonce tančil. Mezi galavečerm a Novým rokem však nic... A ani v tomto roce spolu viděni nebyli. 

Video  Silvestrovský tanec Babišových  - Instagram Moniky Babišové
Video se připravuje ...

Od té doby se spolu Andrej a Monika na veřejnosti neukázali. Odděleně trávili i letošní Velikonce, kdy Babiš vyrazil sám „s přáteli“ k moři a Babišová do Itálie. Monika předtím ven často vyrážela sama, například s kamarádkou Zuzanou Augustin Poláčkovou nebo kadeřníkem Ivanem Šablatúrou. 

Loni v červnu spolu byl nyní už rozešlý pár na svatbě Babišova spolupracovníka Jaroslava Faltýnka. Sami Babišovi se brali v létě roku 2017, než se stal předseda hnutí ANO premiérem. „A určite je to na celý život, že, Moni?“ otočil se Babiš na novomanželku při rozhovoru pro Blesk. Ta odpověděla, že podruhé by to už asi nedala, zřejmě rozvod. 

Video  První rozhovor novomanželů Babišových: O vynuceném francouzáku a předmanželské smlouvě!  - David Turek, Jan Jedlička
Video se připravuje ...

Dagmar - Kobeticova ( 21. dubna 2024 18:32 )

"Poslední snímek v řijnu 2023" ... a ve videu je jak se baví na Silvestra a na nový rok 2024... 😁 😁 😁

roxin ( 20. dubna 2024 13:42 )

Hm, ty a v produktivním věku? to asi myslíš tu Bleskovou diskusi na ní jsi produktivní až moc to je fakt, tak produktivní tu není nikdo a rodinu? kdybys ji měl nebyl bys tak produktivní a bavil by ses s rodinou a ne diskusí! 😃 😃 😃

roxin ( 20. dubna 2024 13:20 )

Třeba ti to vysvětlím: Vždy toho co bloknou si musí změnit nick aby mohl pokračovat dál v diskusi. Tebe už blokli víckrát a vždy sis dal zpět stejný nick asi sis myslel jako brigádník Blesku si to můžeš dovolit-ale nemůžeš! 😃 a proto že jsi jejich jakože zaměstnanec si to mohli dovolit a dát ti nick jiný, chápeš? asi tak inteligentní jak o sobě píšeš-NEBUDEŠ když tě to nenapadlo. 😃

blue_Moon ( 20. dubna 2024 12:42 )

Je vidět, že jsi toho plný.. 😁

milan59 ( 20. dubna 2024 12:19 )

UFO1: Tak vstupte do politiky a uvidíte co a jak se u vás denně bude dít = mediální šmírování,kritika od politiků,kteří o vás budou psát denně na svých soc.sítích a za nějakou dobu uvidíme co/jak dělá vaše žena + rodina. Je to každého věc kolikrát se ožení/vdá/rozvede. Akorát smůla smůlovatá,že se pořád jen píše o panu Babišovi.Rád bych si taky přečetl co dělají manželky p.Fialy,Tchajwance Vystrčila,anebo manžel p.Pekarové 😁......Nojo to se vlastně do médií + bulváru NESMÍ PSÁT !!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa