Otázka obsadenia trénerskej lavičky Barcelony na budúcu sezónu zostáva otvorená. V relácii Barça Reservat na Catalunya Radio bolo odhalené, že Luis Enrique by sa rád vrátil na trénerský post FC Barcelona. Táto informácia sa už dostala aj k Joanovi Laportovi.

"Z možností, ktoré má Joan Laporta k dispozícii, je na prvom mieste Xavi, na druhom mieste, ktoré je tiež reálne, je Hansi Flick. A na treťom mieste je Rafa Márquez. To je pre klub najekonomickejšia možnosť, no Laportu však Márquez zatiaľ nepresvedčil úplne. Veľmi si ho váži, ale domnieva sa, že nemá dostatok skúseností na to, aby nahradil Xaviho. Ostatní v kanceláriách si Márqueza cenia viac."

"Ďalšou možnosťou, ktorú si Laporta vysoko cení, je Luis Enrique a spĺňa jeho požiadavky. V súčasnosti to však nie je reálne. Z okolia Joana Laportu však zaznelo, že sa prostredníctvom tretích strán dozvedeli, že Luis Enrique má veľmi veľkú chuť vrátiť sa do Barçy. Súčasný tréner PSG sa domnieva, že vo svojej etape na poste trénera Barcelony neukázal všetko, čo chcel, a tiež naplno neukázal, aký je tréner. Ak by bola k dispozícii možnosť Luisa Enriqueho, Laporta by sa rozhodol pre neho."

zdroj: catalunya radio
foto: twitter/psg

Diskusia

2 komentáre
2024-04-20 09:52:24
Flick alebo Mourinho potrebujeme skúseneho trénera a hlavne zmeniť štýl hry ale nepochybujem že Lucho nie je dobry kvalitný tréner
2024-04-20 10:58:28
To by sa culés zbláznili, keby Mpurinho naočkoval taktiku autobus! Josého nie...........