Můj kousek štěstí

Má Zuzana Kajnarová políčeno na mladého krasavce?

Manželství v ohrožení

S manželem to prý příliš neklape, má ji kontrolovat, možná jí nevěří. Nikdo by se asi nedivil, kdyby si herečka našla náhradu.

V seriálu Specialisté spolu v rámci jednoho dílu tvořili manželský pár. A možná to ukázalo víc, než mělo. „Bylo to hezké,“ rozplývala se Zuzana Kajnarová (41) po natáčení. Podle některých členů štábu na svého mladého kolegu Marka Lamboru (28) zasněně hleděla.

Jako by si přála, aby to nikdy neskončilo. Možná ani sympatický herec by se románku nebránil, oficiálně je nezadaný a je o něm známo, že pro hezké ženy, a herečky obzvlášť, má slabost.

Randil se Šárkou Krausovou (36), dříve Vaculíkovou, a románek měl prožít i se Sárou Rychlíkovou (25). Povídá se, že se k „dobrodružství“ nenechá dvakrát přemlouvat.

Pod dozorem?

Kajnarová je sice už dlouhých čtrnáct let vdaná za herce Romana Říčaře (47), mají spolu dceru Rozárku (12) a syna Františka (10) ale spekuluje se, že v poslední době to mezi nimi bůhvíjak úžasné není. Občasné neshody a domácí dusno samozřejmě nejsou v dlouhodobých vztazích ničím výjimečným, sem tam se krize dotkne každého páru.

Otázkou ale je, jak vážné je to v případě Říčaře a Kajnarové. Herec se nedávno také mihl ve Specialistech a šířila se šeptanda, že svou ženu do seriálu následoval, aby ji mohl mít pod dozorem. Chtěl si snad ohlídat její vztah s Lamborou?

Chemie je pryč?

Možná i proto prý herečka nějakou dobu uvažovala, že se přestěhuje do Smilovic u Rakovníka, kde před časem koupili mlýn s rybníkem. Na samotě u rybníka by měla dostatek klidu a času přemýšlet, zda má její manželství ještě smysl.

Jsou spolu už řadu let a lze předpokládat, že chemie se pomalu přeměňuje v rutinu. A když se do toho objeví někdo, jako je Lambora, může jít v případě herečky o pořádné pokušení.

Pak se často stačí jen trefit do chvíle, kdy její rozpoložení nemusí být ideální, protože se doma mohli pohádat. A na světě je něco, co už se nedá vrátit...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden