Logo regionálního portálu pohorelicko.cz

Regionální zpravodajství

Aplikace MŮJODPAD umožňuje mít snadný přehled o svozu odpadu ve vaší obci

Pohořelický zpravodaj
pondělí 22.4.2024

Ilustrační foto
Autor: RegionálníPortály.cz

Svozová společnost FCC ČR, s. r. o., připravila pro své zákazníky aplikaci, která poskytne přehledný kalendář vývozů odpadu v mobilním telefonu s možností nastavit si připomínku, která dopředu upozorní na vývoz odpadu.

Jsou zde zadány běžné svozy odpadu, svoz nebezpečného a velkoobjemového odpadu i svozy mimořádné. Aplikace je jednoduchá a přehledná. Nyní už nebudete potřebovat žádné papírové harmonogramy nebo si značit termíny do kalendáře. Aplikace MŮJODPAD to udělá za vás.

Jak aplikaci získat?

V Google Play nebo App Store po zadání textu „můjodpad“ do vyhledávače, vyhledanou aplikaci MŮJODPAD si nainstalujte.

Jak s aplikací pracovat?

Aplikace je velmi přehledná a jednoduchá na nastavení. Po jejím otevření stačí:

1. Vybrat obec Pohořelice z nabídky.

2. Pohořelice jsou rozděleny podle svozu směsného komunálního odpadu na „Pohořelice1“ - patří sem ulice, kde je svážen směsný komunální odpad ve středu, Nová Ves, Smolín a Velký Dvůr, a „Pohořelice2“ - patří sem ulice, kde je svážen směsný komunální odpad ve čtvrtek.

3. Zvolit si druhy odpadu, které chcete sledovat (plasty, papír, směsný komunální odpad, biologicky rozložitelný odpad, mobilní svozy), vybrat si můžete všechny druhy odpadu, které jsou na vaší adrese svážené, anebo jen některé z nich.

4. V nastavení telefonu v sekci Aplikace / MŮJODPAD je nutno povolit odesílání oznámení.

Na základě těchto nastavení se vám zobrazí přehled nejbližších vývozů odpadu na vaší adrese a také možnost zapnout si připomínky. Je jen na vás, v jakém časovém předstihu chcete být na vývozy upozorněni. V průběhu roku budete automaticky upozorněni na změny v harmonogramu vývozů odpadu.

Mobilní aplikace MŮJODPAD je určena pro obyvatele rodinných i bytových domů v obcích a městech, ve kterých společnost FCC ČR, s.r.o., sváží odpad v systému door-to-door. Je dostupná zdarma pro oba operační systémy.

TOP
Seniorprojekt s.r.o. nabízí práci na pozici Kuchařka Jevišovka v obci Hrušovany nad Jevišovkou

Kuchařka Jevišovka

Seniorprojekt s.r.o. Hrušovany nad Jevišovkou nabízí volné pracovní místo na plný úvazek (HPP). Vyžadován výuční list. ➤ Domov se zvláštním režimem v Jevišovce přijme spolupracovníka na pozici kuchař/kuchařka. Požadujeme…

Byl článek zajímavý?

Udělte článku hvězdičky, abychom věděli, co rádi čtete. Čím více hvězdiček, tím lépe.

Reklama