Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Co se stane, když se potká bagr, náklaďák a dodávka?

Nákladní vůz odhodil bagr i s řidičem na dodávku - okolnosti dopravní nehody tří vozidel šetří policisté

Autor: Jana Holá pondělí 22. dubna 15:08 , aktualizace 15:09

Nehody

Partner článku – Vyresme.cz

     Dnes před jedenáctou hodinou dopoledne došlo na silnici II/190 mezi Zelenou Lhotou a Hojsovo Stráží na Klatovsku došlo k dopravní nehodě, během které se střetl nákladní vůz MAN, bagr a dodávka Iveco. 

     Z místa bylo hlášeno zranění osoby, takže k nehodě vyjely všechny záchranné složky.

     Hasiči zajistili místo nehody, provedli protipožární opatření a zlikvidovaly uniklé provozní kapaliny, zatímco záchranáři si do péče převzali zraněného.
     "Muž narozený v roce 1968 utrpěl lehčí zranění v obličeji od roztříštěného skla a byl transportován nemocnice v Klatovech k dalšímu ošetření," uvedla tisková mluvčí záchranářů.

     "Řidič nákladního vozidla tovární značky Man narozený v roce 1981 jel ve směru jízdy od Železné Rudy na Nýrsko. Při vyjetí z levotočivé zatáčky před sebou spatřil zaměstnance, kteří zde upravovali silniční vegetaci a nakládali ji na přívěs, který byl umístěný za traktorem. Podle dosud zjištěných skutečností řidič nákladního vozidla nepřizpůsobil rychlost jízdy svým schopnostem a vlastnostem vozidla a čelně se střetl s traktorem, který stál řádně označený v protisměru. Ten byl vlivem nárazu odmrštěn a střetl se s dodávkovým vozidlem jedoucím ve směru na Železnou Rudu, které řídil řidič narozený v roce 1992. Řidič traktoru narozený v roce 1968 utrpěl zranění a byl převezen k lékařskému ošetření. Provedené dechové zkoušky řidičů byly negativní. Okolnostmi a příčinou dopravní nehody se policisté nadále zabývají," doplnila tisková mluvčí policie.

Foto HZS.



Vyresme.cz

Jsme společnost, která se skládá z odborníků jejichž znalosti pokrývají veškerá témata finančního trhu od investování, financování, pojištění až po zajištění prodeje či pronájmu nemovitostí. Jsme společností, která se stará o pomoc jak fyzickým tak právnickým osobám.