FB pixel TP pixel
Komiksový nářez roku! Trailer Deadpoola a Wolverina je fenomenální akční jízdou © Marvel Studios

Komiksový nářez roku! Trailer Deadpoola a Wolverina je fenomenální akční jízdou

Když se během Super Bowlu objevila první upoutávka na snímek Deadpool & Wolverine, někteří diváci byli zklamaní, protože účast hrdinského rosomáka byla pouze naznačována, ale nedočkali jsme se z jeho strany ničeho vyloženě velkolepého. Nový trailer zahání veškeré obavy a spojuje Wada Wilsona s jeho heterosexuální superhrdinskou láskou v akční jízdě realitami.

Filmové novinky

Zdá se, že Deadpoolovi reálně hrozí, že přijde o svou vlastní realitu, jež je spojená se všemi jeho přáteli a také milovanou Vanessou. Rozhodne se tudíž spojit síly s Wolverinem, který ale po zániku svého vlastního vesmíru neprožívá zrovna nejlepší období života. Dojde na pořádnou fackovanou mezi oběma borci a pak... pak samozřejmě spojí síly, aby se postavili společného nepříteli.

Nová upoutávka na snímek Deadpool & Wolverine se rozhodně nedrží zkrátka a sebereflexivně upozorňuje na to, že tvůrci moc dobře ví, co diváci Marvelu považují za stylovou a cool podívanou. Wolverine sice ještě nedostal svou ikonickou masku, už teď ho ale vidíme v plnohodnotném žlutém spandexu, a to s rukávy i bez rukávů. Skalní fandové se samozřejmě dočkají i několika pomrknutí na znalce dřívějších dobrodružství X-Menů (ten bar je trochu povědomý, že?) a něco málo předvede i hlavní záporačka v podání Emmy Corrin.

Výsledkem je neskutečně zábavná upoutávka, která doopravdy působí jako návrat Marvel Studios do skvělé formy a jako pravděpodobně povedený restart dřívějšího xmenovského vesmíru, který bude nově začleněn do světa Avengers v rámci Marvel Cinematic Universe. Film zamíří do kin již 25. července letošního roku a hodí se připomenout, že snímek dostane necenzurovanou podobu, v níž nebude chybět krev a sprostá mluva.

Zdroj: Marvel Studios

Přidejte se do skupiny Disney+ Česko na Facebooku pro další novinky ze světa Disney.
Reklama
Nedělní destrukce Primy: Sledovanost drhne dvojité dno. A bude hůř
Nedělní destrukce Primy: Sledovanost drhne dvojité dno. A bude hůř
22.04.2024 15:00:00 | Filmové novinky

Televize Prima je jasným poraženým uplynulého nedělního večera. Zatímco v sobotu večer se televize alespoň trochu zmátořila nasazením repríz seriálu Polda, závěr týdne se stále nese v neakceptovatelných číslech sledovanosti. Televizi přitom čeká další velká konkurence.

Nejsledovanější seriál od Pána prstenů: Sci-fi hit Fallout trhá rekordy, dostane druhou řadu
Nejsledovanější seriál od Pána prstenů: Sci-fi hit Fallout trhá rekordy, dostane druhou řadu
21.04.2024 14:30:00 | Filmové novinky

Amazon může být spokojený, jeho streamovací služba Amazon Prime Video zaznamenala další ohromný úspěch, když sci-fi seriál Fallout zaznamenal na platformě nejlepší výsledky sledovanosti od příchodu první řady Pána prstenů: Prstenů moci. Amazon obratem potvrdil druhou řadu. Úspěch seriálu pomáhá i videohrám, z nichž vychází.

Nejambicióznější seriál roku odhalen. Trailer Sto roků samoty slibuje velkolepou podívanou
Nejambicióznější seriál roku odhalen. Trailer Sto roků samoty slibuje velkolepou podívanou
21.04.2024 13:10:00 | Filmové novinky

Letos na Netflix dorazí jeden z jeho nejambicióznějších projektů v Latinské Americe v podobě seriálové adaptace slavného románu Gabriela Garcíi Márqueze Sto roků samoty. V nové upoutávce nahlédneme do mytického Maconda a užijeme si vizuálně působivé záběry.

Nová sci-fi Netflixu je naprostá žumpa. Kritici Rebel Moon 2 cupují na kusy
Nová sci-fi Netflixu je naprostá žumpa. Kritici Rebel Moon 2 cupují na kusy
19.04.2024 16:20:00 | Filmové novinky

Již první díl epické ságy Zacka Snydera Rebel Moon s podtitulem Zrozená z ohně se zařadil po stránce kvality mezi tituly, které si Netflix za rámeček nedá. Zdá se ale, že s pokračováním Jizvonoška prolomil streamovací gigant nové dno.