Prodavačka Marie se se slavným zpěvákem Petrem Sepéšim seznámila v obchodním domě Kotva, kde tehdy pracovala. Bylo jí pouze sedmnáct let. Jejich vztah ale nabral rychlý spád a pohledná dívka otěhotněla. 

“Chtěla mu to oznámit, ale jak byl rozlítanej, asi se tak pravidelně nepotkávali a jeho tragická nehoda se stala předtím, než se to vůbec dozvěděl,” prozradil pro Extra.cz na premiéře dalšího pokračování minisérie Iveta zpěvákův syn, který se stejně jako jeho tatínek jmenuje Petr. 

Mladý umělec tehdy nešťastnou náhodou zůstal stát ve svém autě na železničním přejezdu, kde jej srazil vlak. Původně s ním měla cestovat jeho tehdejší oficiální partnerka Iveta Bartošová, šťastnou shodou náhod se k němu ale nakonec nepřipojila. 

Sepéši nenechal žádnou ženu na pokoji

Slavnou zpěvačku tak tehdy Petr Sepéši s maminkou svého syna podváděl. Ona sama po letech přiznala, že v tomto ohledu nebylo jejich soužití vůbec jednoduché, protože hudebník se tehdy otočil za každou sukní. 

“Týral mě. Vodil si k nám do pokoje i milenky. Já protestovala, a tak mě třeba zamkl v koupelně. Milovala jsem ho, ale bylo to náročné. Říkal, že si nemůže pomoct. Plakal a stále opakoval, že nemůže mít jenom jednu ženskou. Omlouval se a odprošoval. Pořád jsem si myslela, že ho změním, zkoušela to vydržet,” vzpomínala po letech Iveta Bartošová. 

Do Marie Kovalecké ale byl Petr Sepéši dost možná zamilovaný. “Asi ho nějak zaujala, pak za ní pořád chodil,” vyprávěl jejich společný syn Petr Belhocine, který se narodil pět měsíců po tragické nehodě. 

Chápu, po kom mám svou prudkost

Svého tatínka nikdy nepoznal a vše, co o něm ví, zná pouze z vyprávění své matky. Proto pro něj bylo sledování seriálu Iveta velmi zajímavé. Mohl tak otce alespoň trochu poznat na filmovém plátně. 

“Úplně jsem se viděl. Díval jsem na to trochu vyděšeně a udiveně. Otočil jsem se v kině na mámu a ptal se jí, jestli opravdu takovýhle byl. Řekla, že to úplně přesně trefili. Tak už konečně chápu, po kom mám tu svou prudkost,” popsal po zhlédnutí celé série webu Život ve hvězdách. 

Jeho mamince Marii Kovalecké je dnes již pětapadesát let. Sympatická blondýnka je stále velmi pohledná a kdekdo by jí jistě hádal mnohem méně let. Profesi prodavačky se už ale dávno nevěnuje. Dnes je z ní totiž úspěšná designérka. 

Sepéšiho syna vychoval jiný muž

“Petr byl můj první kluk, ale do jiného stavu jsem napoprvé nepřišla. To až nějak později. Mrzí mě to dodnes, že jsem mu o synovi neřekla. Už jsem to nestačila,” přiznala po letech deníku Blesk. 

Dnes je ale spokojeně vdaná. Její manžel se živí jako diplomat a syn Petr má jeho příjmení.

Že je Petrovým biologickým otcem někdo jiný, chlapec dlouhou dobu vůbec netušil. Jeho maminka se mu to odhodlala říct teprve v době, kdy mu již bylo dvanáct let a dokázal tuto informaci lépe vstřebat.

Související články