Když se dcera herečky Veroniky Žilkové před lety probojovala do finále Miss ČR, bylo jí jen devatenáct let. Korunku skutečně získala, umístila se tehdy na třetím místě. Nedávno se tak objevila na speciální výroční party, na kterou byly pozvány vítězky soutěže za celou její historii.

Agáta Hanychová si tento slavnostní večer podle svých slov velmi užila. “Setkání bylo úžasné. Jsem nadšená, opravdu moc jsem se na to těšila. Pozvánka mi přišla dva měsíce předem. Ohlásila jsem doma, že to bude můj večer a moc jsem se těšila, až uvidím ostatní holky,” prozradila v rozhovoru pro magazín iDNES.cz.

Přestože si řada lidí myslí, že v její účasti měla prsty maminka, která chtěla dceru postrčit směrem k showbyznysu, pravda je podle pohledné brunetky ještě trochu jiná. 

Agáta se přihlásila kvůli autu

“Ona to vůbec nevěděla, že jsem se hlásila. Já jsem se přihlásila, protože jsem měla rozbité auto a doufala jsem, že vyhraji nové. To byl můj důvod jít na Miss. Máma se to dozvěděla až když jsem byla v semifinále,” práskla na sebe Agáta Hanychová s úsměvem. 

S tehdejší vítězkou soutěže, vnadnou Lucií Šlégrovou, tehdy ještě za svobodna Královou, neměla v době soutěže příliš dobré vztahy. 

“K smrti jsme se nenáviděly. Dneska jsme ale přišly spolu a jsou z nás po letech kámošky, které si volají. Je skvělé, jak Miss lidi propojuje a spojuje. Vysvětlily jsme si pár věcí a je to úžasné,” uvedla Agáta Hanychová. 

Hanychová záviděla Šlégrové poprsí

Důvod, proč si tehdy příliš nepadly do oka, je přitom velmi jednoduchý. Své konkurentce totiž Agáta Hanychová záviděla její přírodní velké poprsí. 

Kromě toho byla tehdy Lucie Šlégrová ve výhodě. Castingem totiž prošla již o rok dříve, ale z osobních důvodů nakonec ze soutěže odstoupila. Její tehdejší přítel Václav Krejcárek byl zavražděn. Zastřelila ho totiž jeho exmanželka.

Že jejich vztahy nebyly ideální, si zpětně myslí i Lucie Šlégrová. “Agáta na mě žárlila už od začátku vyhlášení ročníku roku 2005 a neměla mě vůbec v lásce, ale je pravda, že jsme se potkaly loni anebo předloni v jejím pořadu Holčičky a tam jsme si spoustu věcí zpětně řekly, myslím, že nám oběma došla spousta věcí,” sdělila pro Expres.cz modelka a moderátorka. 

Soutěže krásy jsou prý dnes jiné

Dnes již ale takto silná nepřátelství Agáta Hanychová podle svých slov nepěstuje. “Nepřátelská jsem byla po Miss, to mi bylo devatenáct let. Nevím, co se později stalo. Asi jsem dospěla,” řekla se smíchem.

Od dob, kdy soutěžila v Miss, se podle Agáty Hanychové prostředí soutěží krásy v mnohém proměnilo a dnes již funguje v řadě ohledů zcela jinak. 

“Byly jsme ročník, který se ani nemaloval, byly jsme opravdu hodně natural, některé měly velká prsa, některé byly zase hubené. Hlavně se na soutěž tehdy ale koukalo přes milion lidí,” řekla v rozhovoru pro Expres.cz.

Související články