FB pixel TP pixel
Totální propadák Pohlreicha dokonán. Prima mu změnou času bodla kudlu do zad © FTV Prima

Totální propadák Pohlreicha dokonán. Prima mu změnou času bodla kudlu do zad

Televize Prima si sice mohla v sobotu večer gratulovat, že se jí podařilo nahradit realisty show Česko na grilu divácky zajímavějšími reprízami seriálu Polda. Samotný Zdeněk Pohlreich ale radost mít nemůže. Jeho návrat na Primu je totiž s definitivní platnost absolutní pohromou.

Filmové novinky

Televize Prima na návrat Zdeňka Pohlreicha na svou obrazovku hodně sázela a věřila, že jeho odchod z Novy přinese v sobotu večer solidní čísla sledovanosti. Stal se ale naprostý opak a v konkurenci pořadů ČT a TV Nova kuchařská reality show Česko na grilu vyhořela hned na samém startu. Zatímco sledovanost konkurence se pohybovala v rozmezí 700 000 diváků až milionu, Pohlreich spolu s nadšenými grilujícími kuchtíky zaujal jen 333 000 diváků. A posléze padl dokonce na polovinu této sledovanosti.

Přesun je definitivní tečka

Prima se proto rozhodla přesunout pořad na pondělí večer za seriálový propadák Lež na pláži. Tím si sice zlepšila sobotní čísla, kde nově alespoň trochu boduje reprízovaná pátá řada seriálu Polda s Davidem Matáskem (sledovanost lehce přes 400 000 diváků), svou novou kuchařskou show však změnou času definitivně zabila. Česko na grilu se totiž podle dat ATO-Nielsen zveřejněných serverem Mediaguru nedostalo ani do žebříčku nejsledovanějších pořadů večera.

Novinku s Pohlreichem překonala i Kriminálka Las Vegas na Nově, která po 23. hodině zaznamenala 182 000 diváků. Pohlreich a spol. tudíž museli zaujmout menší počet diváků napříč večerem od 20 hodin. Pro Primu jde samozřejmě o naprosto katastrofální výkon i vzhledem k tomu, že se nedaří ani Lži na pláži. Rádoby teenagerská krimi z Chorvatska přepočítává v hlavním vysílacím čase jen 207 000 diváků, což je méně než kolik mají publicistické pořady jako Víkend nebo Reportéři ČT, které se pohybují okolo 400 000 diváků. Králem večera zůstává nová řada seriálu České televize Stíny v mlze, která baví více než 1,1 milionu diváků. Přes milion se pak opět přehoupli i Specialisté, kteří po 20. hodině zůstávají fenoménem. I následujícímu dílu po 21. hodině věnovalo pozornost téměř 800 000 diváků.

Zdroj: Mediaguru / FTV Prima / TV Nova / Česká televize

Pokračování Příběhu rytíře zařízl algoritmus Netflixu
Pokračování Příběhu rytíře zařízl algoritmus Netflixu
23.04.2024 17:45:00 | Filmové novinky

Režisér a scenárista Brian Helgeland v rozhovoru pro server Inverse prozradil, že jeho snahu o natočení pokračování středověké akční komedie Příběh rytíře z roku 2001 zřejmě zmařil algoritmus Netflixu.

Nová sci-fi Netflixu má bitky robotů i zlou AI. Velkolepý trailer slibuje spoustu akce
Nová sci-fi Netflixu má bitky robotů i zlou AI. Velkolepý trailer slibuje spoustu akce
23.04.2024 17:00:00 | Filmové novinky

Streamovací služba Netflix se chystá na letní filmovou sezónu důkladně a již na konci května naservíruje jeden ze svých největších projektů. Ve velkolepé sci-fi akci Atlas bude Jennifer Lopez bojovat o spásu lidstva proti umělé inteligenci. Jenže aby dopadla svou nemesis, musí se jinému počítačovému programu naučit důvěřovat.

Henry Cavill má další propadák. Diváci ho milují, na jeho filmy ale nikdo nechodí
Henry Cavill má další propadák. Diváci ho milují, na jeho filmy ale nikdo nechodí
22.04.2024 16:30:00 | Filmové novinky

Během krátké doby zakusil Henry Cavill opět finanční neúspěch v pokladnách kin. Po fiasku špionážní komedie Argylle: Tajný agent následuje další zklamání po premiéře filmu Guye Ritchieho The Ministry of Ungentlemanly Warfare.

Komiksový nářez roku! Trailer Deadpoola a Wolverina je fenomenální akční jízdou
Komiksový nářez roku! Trailer Deadpoola a Wolverina je fenomenální akční jízdou
22.04.2024 15:20:00 | Filmové novinky

Když se během Super Bowlu objevila první upoutávka na snímek Deadpool & Wolverine, někteří diváci byli zklamaní, protože účast hrdinského rosomáka byla pouze naznačována, ale nedočkali jsme se z jeho strany ničeho vyloženě velkolepého. Nový trailer zahání veškeré obavy a spojuje Wada Wilsona s jeho heterosexuální superhrdinskou láskou v akční jízdě realitami.