Logo regionálního portálu regionzidlochovicko.cz

Regionální zpravodajství

Rodiče mohou na začátku května zapsat své děti do mateřské školy v Židlochovicích

Vladimír Soukop, Židlochovický zpravodaj
středa 24.4.2024

Ilustrační foto
Autor: Pexels

Oznamujeme rodičům, že zápis dětí do Mateřské školy Židlochovice bude probíhat v úterý 7. května 2024 v době od 7 do 17 hodin v ředitelně na budově Sídliště Družba 673.

V tento den přineste vyplněnou a lékařem potvrzenou Žádost o přijetí dítěte k předškolnímu vzdělávání, podepsané Informace o zpracování osobních údajů, rodný list dítěte a svůj občanský průkaz.

Dokumenty k přijetí dítěte k předškolnímu vzdělávání v Mateřské škole Židlochovice naleznete na webových stránkách školy v sekci Dokumenty – https://www.mszidlochovice.cz/.

U dětí, pro které je předškolní vzdělávání povinné (předškoláci), není potvrzení lékařem u Žádosti o přijetí dítěte k předškolnímu vzdělávání vyžadováno.

Rozhodnutí o přijatých žádostech bude vyvěšeno na webu a vývěsce mateřské školy od 21. května 2024. V případě, že dítě nebude přijato, dostanete rozhodnutí poštou.

Schůzka s rodiči nově přijatých dětí proběhne ve středu 19. června 2024 v 15:30 hod. na Sídlišti Družba 673 ve třídě Broučci, kde vám budou předány k vyplnění dokumenty související s docházkou dítěte do MŠ od 1. 9. 2024. Vaše účast na této schůzce je nutná. S sebou si vezměte občanský průkaz.

 

Článek byl převzat se souhlasem vydavatele ze Židlochovického zpravodaje. Titulek je redakční. 

TOP
MIKO Neslovice s.r.o. nabízí práci na pozici Strojník UNC, stavební dělník v obci Neslovice

Strojník UNC, stavební dělník

MIKO Neslovice s.r.o. Neslovice nabízí volné pracovní místo na plný úvazek (HPP, DPP, práce na IČO). ➤ Přijmeme:  strojníka UNC, ( popř. JCB 3CX) stavebního dělníka.Tel:602 772026,606 421419 dobrá platové podmínky, víkendy…

Byl článek zajímavý?

Udělte článku hvězdičky, abychom věděli, co rádi čtete. Čím více hvězdiček, tím lépe.

Reklama