Hlavní obsah

Sportovní móda nemusí být nuda! Sukýnky a overaly vás namotivují k pohybu

Foto: POPFLEX®

Foto: POPFLEX®

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sportovní móda je funkční a praktická, ale rozhodně není nudná. Ať už vyrazíte na rychlochůzi, do posilovny, na skupinovou lekci nebo si zacvičíte sestavu cviků v teple domova, váš výkon i pocit ze sebe samé hezké sportovní oblečení maximálně podpoří.

Článek

Na jaře máme tendenci se víc pouštět do pohybové aktivity, vzhledem k plavkové sezoně, která nás čeká. I když je to fajn motivace, ta ještě lepší je, že budete zdravější a budete mít víc energie na každodenní povinnosti. Dalším aspektem, který může více podnítit lásku k pohybu, je pěkné sportovní oblečení, které vás nebude nikde tlačit, dovolí vám jakýkoliv pohyb a ještě v něm budete vypadat naprosto skvěle. Co diktují v rámci sportovní módy trendy?

Chytré legíny

Pohodlné legíny jsou základem úspěšného tréninku. Můžete vybírat z různé míry stahování a z různých variant pasu: nízký, střední nebo ultra vysoký. Přimlouváme se za vysoký pas, který dokáže krásně vytvarovat postavu a stáhnout bříško. Trendy je také pas, který je ušitý do tvaru V - tím ještě víc podpoří tvar postavy přesýpacích hodin.

Značky vymýšlejí pořád nové a nové designy švů tak, aby co nejvíce zdůraznily křivky. Často je vidíte do tvaru srdce, aby kopírovaly hýždě, nebo jsou právě v této partii nařasené. Čím tmavší barva, tím více zeštíhlující efekt, ale nebraňte se ani barveným kombinacím, které váš den rozzáří.

Upnuté legíny jsou klasika, ale co popřemýšlet o zvonových kalhotách? Lehce rozšířené nohavice od lýtek dolů hezky vybalancují postavu. Takové kalhoty unosíte na domácí cvičení, procházky nebo třeba i taneční lekce. Vybraly jsme ty, jež mají zároveň vysoký pas, takže prodlužující efekt nohou a vosího pasu je zaručen!

  • Pokud přemýšlíte o kraťasech, zvažte i sukýnky se všitými nohavičkami. Tyhle kousky potěší především ženy, které chtějí vypadat elegantně, i když se potí! (A kdo říká, že je musíte nosit jen na cvičení?)

Nápadité podprsenky a overaly

Sportovní podprsenky jsou nezbytným kouskem. Vybírejte je nejen podle vzhledu, ale také podle toho, jakou oporu poprsí slibují. Krásně vypadají podprsenky, které mají vícero tenkých ramínek nebo zajímavě řešená záda. Doplňte je pak o volnější triko nebo tílko a nechte je vyniknout! Také by vám neměly uniknout trendy topy na jedno rameno, unosí je spíš ženy s menším poprsím, protože nabízí nižší až střední oporu. Nejlépe vypadá, když propojíte legíny s topem, značky proto často nabízí celý komplet.

Zajímavou novinkou jsou overaly. Vypadají efektně a jsou i praktické - nemusíte se bát, že by vám někde vylézalo triko - všechno drží pohromadě! Také mívají krásně řešená záda - jde prostě o kousek, ve kterém se bude cvičit jedna báseň.

Značek, u kterých vybírat, je mnoho a mnoho. Výběr jsme vám proto usnadnily:

Načítám