Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poklad z rodinného archivu vytáhla herečka Lucie Benešová (49). Pochlubila se snímkem v prádle z doby, kdy byla poprvé těhotná. Svého nejstaršího syna přivítala na světě s tehdejším partnerem a kolegou Filipem Blažkem.

Herečka tak dojemně popřála svému synovi Luciánovi k narozeninám. „Před 27 lety jsem tě, synku můj, porodila. Rosteš jako z vody a teď i tvá dcerka. Však uvidíš sám, že to letí jako blázen,“ svěřila se herečka k archivním snímkům, které zveřejnila.

„Luciáne můj, vše nej! Jsi pořád můj Lucíšek, pusu máma,“ dodala Lucie Benešová, která se díky synovi stala nedávno dvojnásobnou babičkou, a přivítali tak na světě holčičku, která dostala neobvyklé jméno Innes. Za velkou rodinu je herečka vděčná. „Scházíme se pořád, protože jak je nás hodně, pořád má někdo svátek nebo narozeniny,“ svěřila se Super.cz Benešová.

Luciána má Lucie ze vztahu s Filipem Blažkem. Další dvě děti Štěpána a Laru už má s hercem Tomášem Matonohou. V roce 2007 si ještě osvojila holčičku Sáru. Díky ní se stala také poprvé babičkou už před dvěma lety, kdy přivítala na světě vnučku Melánii.

Reklama

Další články

Načítám