Kapela Holki patřila mezi nejúspěšnější hudební projekty své doby a i dnes po mnoha letech nemají děvčata nouzi o kšefty.

Původně byly Holki ve složení Radana Labajová, Kateřina Brzobohatá. Nikola Šobichová a Klára Kolomazníková, která v roce 2003 skupinu opustila.

Od úspěchu kapely uběhlo mnoho let a Kateřina Brzobohatá se snaží udržet si mladistvý vzhled co nejdéle, a proto se rozhodla svůj obličej i tělo vylepšit pomocí plastické chirurgie.

Trojnásobná maminka před čtyřmi lety podstoupila operaci prsou a pomocí implantátů si nechala zvětšit ňadra o několik čísel.

„Dnes je to měsíc, co jsem podstoupila operaci prsou. Sama to považuji za nejlepší rozhodnutí v životě. Dřív jsem k tomu byla skeptická, přišlo mi to zbytečné a povrchní. Ale potom, co mi s prsama napáchalo kojení jsem za operaci šťastná,“ pochlubila se Brzobohatá již dříve na svém Instagramu.

Jelikož byla zpěvačka s výsledkem operace nadmíru spokojená, svěřila se do rukou stejného lékaře a podstoupila takzvanou blepharoplastiku, neboli operaci očních víček.

Na termín se v dnešní době čeká

O dalším zkrášlujícím zákroku informovala své sledující na sociální síti a přidala do stories video, jak se vyráží na kliniku.

"Vše vám pak ukážu," slíbila tehdy svým příznivcům. Dnes už je pochopitelně Kateřina zcela zahojená a užívá si o pár let mladšího vzhledu.

Zatímco Brzobohatá se pod kudlu vrhá zcela dobrovolně, její bývalá kolegyně z kapely Klára Kolomazníková musela na operační sál ze zcela jiných důvodů.

Zpěvačka totiž trpí totiž Crohnovou chorobou, se kterou už léta bojuje a právě její stav byl jedním z důvodů odchodu ze skupiny.

"Na termín se v dnešní době čeká, ale kdo si počká. Téměř po 3 měsících jen tekuté stravy je vyhlídka, že si dám zase někdy rybu, zeleninu a vůbec vlastně cokoliv. Beru tuto první operaci v životě jako jakýsi restart. Období bylo teď těžší, ale myslím, že každý máme v životě to své a na světě jsou opravdu daleko horší věci než je operace střev," svěřila se Klára Blesku.

Jak sama hudebnice zdůraznila, rozhodně nechce být považována za chudinku, kterou lidé litují.

„Beru tuto první operaci v životě jako jakýsi restart. Období bylo teď těžší, ale myslím, že každý máme v životě to své a na světě jsou opravdu daleko horší věci než je operace střev,“ dodala Kolomazníková, která je maminkou jedenáctileté Valerie.

Související články