To, jak silná je vaše osobnost, energie a duševní odolnost, určují znamení zvěrokruhu, ve kterých jste se narodily. Astrologie zná dámy, které jsou odolné, a zvládnou přežít mnoho těžkých životních etap. Naproti tomu ví, které zrozenkyně jsou psychicky křehké a labilní. Ty rozhodí i úplná maličkost. Možná vás překvapí, že jste silnější, než si myslíte.

Znamení zvěrokruhu se silnou psychikou

Býk (21.4. – 21.5.)

Ženy zrozené v Býku jsou bojovnice zvěrokruhu. Mají pro strach uděláno, a pokud se cítí v ohrožení, vyhrnou si rukávy. Mají vnitřní klid, sílu a jsou tvrdohlavé. Díky této kombinaci zvládnou ustát mnohá životní příkoří. Tato dáma se jen tak nevzdává a na lopatky ji položí jen málo věcí.

Štír (24.10. – 22.11.)

Štíři mají dar intuice, proto včas odhalí řítící se pohromu, a dokážou ji mnohdy předem úspěšně zažehnat. Jsou to rození psychologové, kteří umí odhadnout lidskou povahu. Mají pevně postavenou vnitřní stabilitu a jen tak něco je nerozhodí. V krizi se přepínají na autopilota.

Blíženci (22.5. – 21.6.)

Zrozenkyně Blíženců se díky své rozdvojenosti umí vcítit do druhých lidí. Místo toho, aby se zlobila, dokáže se vnitřně uklidnit a zapojit chladnou logiku. Tyto společenské ženy umí i v těch nejnáročnějších situacích vymyslet smysluplnou strategii, jak daný průšvih rychle vyřešit.

Rak (22.6. – 22.7.)

Citlivé ženy narozené ve znamení Raka jsou považované za slabé, ale opak je pravdou. Mají v sobě velký zdroj vnitřní energie a lásky, díky kterému umí být stabilní oporou sobě i druhým. Věří tomu, že jejich pozitivní síla jim dokáže pomoci přežít a ustát i ta nejtěžší příkoří.

Váhy (23.9. – 22.10.)

Váhy se snaží o rovnováhu ve všech aspektech života. Není tomu jinak ani zde. Nejsou těmi nejsilnějšími ženami, ale ani těmi nejslabšími. Díky své trpělivosti umí psychicky ustát situace, ze kterých by se už ostatní dávno zhroutili. Navíc mají skvělé diplomatické schopnosti.

Lev (23.7. - 22.8.)

Okouzlující Lvice jsou přirozenými vůdkyněmi. Tyto ženy jsou houževnaté a mají pro strach uděláno. Zvládají náročné životní momenty, a ještě se u toho tváří jako filmové hvězdy. Jejich vnitřní nastavení jim nedovolí se jen tak z něčeho zhroutit. Jsou to prostě královny.

Beran (23.3. – 22.4.)

Vášnivé ženy narozené v Beranu jsou silné, úspěšné a odhodlané. Ne, pro ně není odpověď a zeď pro ně není překážka. Tato dáma má zakořeněný smysl pro spravedlnost. Jakmile ucítí, že někdo nehraje fér, jde do boje. Nevzdává se, dokud nepadne únavou, protože za pravdu a lásku se bude bít vždy.

Kozoroh (22.12. – 20.1.)

Kozorožky si umí zachovat chladnou hlavu. Tyto ženy jsou nejlepší šéfky, protože mají konstruktivní myšlení. Jsou extrémně pracovité a až nadlidsky odolné. Zvládnou náročnou psychickou zátěž v práci, proto jsou v pracovním kolektivu oblíbené. Bývají to workoholičky.

Mentálně slabá znamení zvěrokruhu

Ryby (21.2. – 20.3.)

Něžné Rybky jsou až příliš citlivé. Vnímají veškeré změny energie a vibrace z okolí. Nezvládají mnoho stresu a dramatické konflikty jsou pro ně noční můrou. Lidé je často zneužívají a psychicky vysávají. Tyto ženy mají za úkol si konečně nastavit své hranice a neřešit to, co se jich vyloženě netýká.

Střelec (23.11. – 21.12.)

Zrozenkyně Střelce jsou neurotičky, které se neustále něčím stresují. Pokud jim někdo naruší jejich svobodu a nezávislost, jsou schopné se na místě zhroutit. Tyto ženy nemají vůbec zodpovědnost a před problémy většinou utíkají za dobrodružstvím. Jsou emočně nestabilní a nespolehlivé.

Panna (23.8. – 22.9.)

Panny působí, že mají všechno pevně ve svých rukách. Mohou za to jejich organizační schopnosti. Tyto ženy ale trochu klamou tělem, protože jsou schopné se samy hodně vystresovat. Je to právě kvůli jejich puntičkářské a kritické povaze. Jakmile jim něco naruší jejich plány, jsou v pasti.

Vodnář (21.1. – 20.2.)

Vodnářky jsou nejméně odolné ženy zvěrokruhu, protože je rozhodí úplně všechno. Tyto dámy jsou příliš dobrosrdečné a obětavé. Nabídnou pomoc úplně každému, aniž by ho znaly. Nechávají se tak lidmi opakovaně zneužívat a psychicky vysávat. Jsou z toho velice vyčerpané a nervózní.

Zdroj: timesofindia.indiatimes.com