Trailer na Deadpool & Wolverine vzbuzuje podezření, že se ve filmu může objevit Profesor X

Místo je označeno písmenkem X

Trailer na Deadpool & Wolverine vzbuzuje podezření, že se ve filmu může objevit Profesor X

Nový trailer na film Deadpool & Wolverine vzbudil podezření, že se ve filmu objeví Charles Xavier alias Profesor X, poté, co si fanoušci všimli malého detailu skrytého ve stínu.

Záběry vyvolaly spekulace o vracejících se X-Men postavách, přičemž lidé se pozastavovali nad konkrétními záběry a identifikovali některé fanouškům známé tváře. Jednou z nich, která se objevila v následujících dnech po zveřejnění traileru na internetu, je Profesor X, protože si lidé myslí, že zahlédli potenciální nápovědu k jeho návratu.

Fanoušci upozornili na přítomnost invalidního vozíku ve dvou samostatných momentech traileru, z nichž jeden je, když se Cassandra Nova, zlé dvojče lídra X-Menů, vynoří z jeskyně z mrtvoly Ant-Mana, a druhý, když se Nova utká s Wolverinem. V obou případech se v pozadí záhadně objeví invalidní vozík.

Někteří lidé mají dojem, že Profesor X by mohl být na vozíku (zejména při vstupu do Noviny padoušské základny), ale je zakrytý, protože Nova jde před ním, a velké odhalení se tak nechává až na dobu, kdy se film dostane do kin. Jiní se domnívají, že jde o tzv. fakeout, který má diváky zmást, aby si mysleli, že se objeví.

"Pravděpodobně vystoupí na scénu jako silueta a diváci si budou myslet, že je to Profesor X. Pak vstane a vyjde na světlo a vy si uvědomíte, že je to Cassandra," navrhl jeden člověk na Redditu, zatímco někdo jiný předložil další myšlenku: "Možná zabila variantu Charlese a jeho židli si nechává jako trofej."

V prvním traileru na Deadpool & Wolverine se objevil záběr na něčí plešatou hlavu, což vedlo ke spekulacím o možném cameu Profesora X, dokud si lidé tuto záhadnou postavu nespojili s Cassandrou Nova v podání Emmy Corrin, hrozivou záporačkou X-Menů, která má samozřejmě zvláštní zášť vůči svému dvojčeti.

Vedle Corrin se v obsazení objeví Ryan Reynolds jako Wade Wilson/Deadpool a Hugh Jackman jako James "Logan" Howlett/Wolverine (ve svém ikonickém žlutomodrém obleku), dále Stefan Kapičić jako Colossus, Morena Baccarin jako Vanessa, Brianna Hildebrand jako Negasonic Teenage Warhead, Shioli Kutsuna jako Yukio a další.

Deadpool & Wolverine dorazí do kin 26. července jako součást Phase 5 MCU. Jedná se o jediný MCU film, jehož uvedení je naplánováno na letošní rok.


Líbí se vám naše tvorba? Sledujte nás na sociálních médiích, aby vám neunikl žádný článek: Facebook, Instagram, Twitter, Threads.

Pro IGN původně napsala ADELE ANKERS-RANGE z IGN US.

V tomto článku

Deadpool & Wolverine

Marvel Entertainment
Další podobné
Komentáře