Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Přestupové spekulace: Další žhavý kandidát na post manažera Liverpoolu

Anfield Road © iconsport.photo

Kdo je dalším kandidátem na post manažera Reds? Brighton je dalším klubem, který bude možná nucen hledat náhradu za De Zerbiho. Jaká jména jsou na seznamu?

Arne Slot je novým kandidátem za Jürgena Kloppa do Liverpoolu

Premier League by se mohla rozrůst o dalšího holandského manažera. Současný šéf lavičky Feyenoordu, Arne Slot, je po ten Hagovi dalším holohlavým holandským manažerem, který je vytipován jako náhrada za končícího Jürgena Kloppa.

Pokud se tak stane, bude muset Liverpool vyplatit Feyenoord částkou ve výši 10 milionů eur. (zdroj: dailymail.co.uk)


Alessandro Bastoni je na seznamu posil Manchesteru United

Italský reprezentační střední bek a úřadující mistr Serie A, Alessandro Bastoni, zaujmul Manchester United natolik, že je ochoten připravit nabídku ve výši 52 milionů liber.

25letý Bastoni prožívá nejlepší sezónu v celé kariéře a pomohl Interu Milán k zisku titulu. Ve 34 zápasech přispěl jedním gólem a na čtyřech dalších se podílel. (zdroj: bbc.com)


Vincent Kompany jako náhradník za De Zerbiho

Italský manažer Roberto De Zerbi se příliš dlouho neohřál v Brightonu, a o jeho služby stojí řada evropských velkoklubů. Brighton nenechává nic náhodě a už si vytipoval údajnou náhradu za něj.

Bývalý výborný obránce Manchesteru City, Vincent Kompany, v současnosti vede Burnley, kam nastoupil v červnu 2022 a hned v první sezóně vyhrál Championship.

Ve své premiérové sezóně, coby manažer Burnley, se nachází na předposledním devatenáctém místě. Na sedmnácté místo mu schází tři body, což zaručuje záchranu v soutěži. (zdroj: goal.com)


Thiago Silva po sezóně opustí Chelsea

Brazilský střední obránce Thiago Silva má za sebou mnoho úspěchů a na vytoužený úspěch v Lize mistrů dosáhl až právě v Chelsea pod německým manažerem Thomasem Tuchelem.

Poslední dvě sezóny se Chelsea ale trápí a Silva se chtěl rozloučit alespoň ziskem nějaké trofeje, což se mu nepodařilo a po vyřazení z FA Cupu proti Manchesteru City opouštěl hřiště v slzách.

Jisté je, že Silva londýnský klub opustí. O jeho služby se zajímá brazilské Fluminese, ale také kluby z Anglie, Itálie, USA Nebo Saudské Arábie. (zdroj: X: Rudy Galetti)


Přečtěte si také:Přestupové spekulace: Dva angličtí reprezentanti na prodej

Zdroj: bbc.com, Rudy Galetti, goal.com, dailymail.co.uk
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.