Logo regionálního portálu mkrumlovsko.cz

SOUTĚŽ: Získejte vstupenky na květnové Slavnosti chřestu a vína v Ivančicích

Jana Horká, Regiony
středa 24.4.2024



Když se řekne chřest, řada z nás si jistě vybaví Ivančice. Místní chřest si kdysi vychutnávala i císařovna Sissi a vy se v květnu můžete na vlastní kůži přesvědčit, že je to skutečný gastronomický zážitek.

Ve dnech 17. – 19. května 2024 vás přivítají již 30. Slavnosti chřestu a vína v Ivančicích. A jako pokaždé se můžete těšit na vybraná menu regionálních restaurací, která představí chřest v nejrůznějších úpravách a provedeních, nasnoubený s vybranými víny lokálních vinařů.

A to samozřejmě není všechno. Čekají vás také oblíbené kuchařské show, duely vína a jídla a bohatý doprovodný program. Přijďte oslavit kulaté narozeniny Slavností i vy!

Vstupenky jsou již v prodeji. Zakoupit si je snadno můžete online v síti smsticket.cz.

Než si je ale pořídíte, můžete zkusit své štěstí v naší soutěži. Pět vylosovaných výherců získá 2 vstupenky na sobotu a neděli v hodnotě 300 Kč.

Slavnosti pobaví i inspirují

I letos můžete na Slavnosti přijít načerpat inspiraci pro vlastní kouzlení v kuchyni – a to nejen s chřestem. Svůj kuchařský um předvedou Petr Stupka a Roman Paulus, duely vína a jídla provede známý moravský vinař a mezinárodní degustátor Pavel Chrást.

Atmosféru plnou pohody a zábavy odstartuje už v pátek v 11 hodin skvělý revival Olympic Tribute Brno a následně se na podiu předvedou místní školy a spolky.

V sobotu se můžete těšit na Václava Noida Bártu s kapelou Bek Bek Clan, fanoušky rockové hudby potěší Alband s legendou J. A. Kronkem a poobědvat v rytmu funku budete moci s kapelou LOL. Závěr dne pak bude patřit hudebníkům z kapely Stone.

Na své si přijdou děti i dospělí

Pamatovat se bude samozřejmě i na malé návštěvníky a nedělní dopolední program bude připraven speciálně pro ně. Zatančit a zazpívat si budou moct se Smejkem a Tanculienkou.

V poledne se ale vrátíme k programu pro dospělé navštěníky, který bude pokračovat až do večera. Na pódiu se postupně vystřídá česká gealic-rocková kapela Claymore and Claymore Ladies, popovější Botox a jako třešnička na dortu tolik oblíbený Ondřej Havelka a jeho Melody Makers.

Vstupenky na letošní Slavnosti mohou být vaše!

Nalákali jsme vás na chřestové dobroty a bohatý program? Zkuste své štěstí v naší soutěži. Stačí odpovědět na následující otázku:

Kdo bude vařit v neděli v kuchařských show s Petrem Stupkou?

A)               Jiří Babica

B)               Roman Paulus

C)               Zdeněk Pohlreich

☛☛☛ Odpovídat můžete ZDE ☚☚☚

Soutěžit probíhá do středy 8.května 2024. Ze správných odpovědí bude vylosováno pět výherců, kteří si budou moci užít dva vstupy na sobotu a neděli zcela zdarma.

Pokud si správnou odpovědí nelze zcela jistí, hledejte správnou odpověď v letošním programu.

 Mediálním partnerem Slavností chřestu a vína jsou Regionální portály.cz.

TOP
MIKO Neslovice s.r.o. nabízí práci na pozici Strojník UNC, stavební dělník v obci Neslovice

Strojník UNC, stavební dělník

MIKO Neslovice s.r.o. Neslovice nabízí volné pracovní místo na plný úvazek (HPP, DPP, práce na IČO). ➤ Přijmeme:  strojníka UNC, ( popř. JCB 3CX) stavebního dělníka.Tel:602 772026,606 421419 dobrá platové podmínky, víkendy…

Byl článek zajímavý?

Udělte článku hvězdičky, abychom věděli, co rádi čtete. Čím více hvězdiček, tím lépe.

Reklama