Boy Kills World: Do českých kin dorazila nikdy nekončící fantasmagorická bitka

Boy Kills World: Do českých kin dorazila nikdy nekončící fantasmagorická bitka | Fandíme filmu
Lionsgate
Zobrazit další 4 obrázky
Pusťte si závěrečnou porci upoutávek, které důkladně představují specifické akční scény s neslyšícím hlavním hrdinou.

Už dnes některá kina v Česku nabízejí předpremiéru akčního snímku Boy Kills World. V tom se vydáváme do dystopického světa, modelovaného po vzoru bojových videoher. Hrdina je po útoku zkorumpované krutovládkyně zanechán napospas osudu. Ohluchlý, oněmělý, bez rodiny, která během útoku zemřela. Jak to v podobných příbězích bývá, jedinou myslitelnou reakcí je osobní pomsta, při níž se protagonista sám proseká zástupy oponentů, dokud se neprobojuje až přímo k proradné Hildě van der Koy (Famke Janssen), jež je odpovědná za veškerou jeho bolest.

Hlavní roli ztvárnil Bill Skarsgård, jenž v krátkém filmu o filmu říká, že je sice zvyklý ve svém hereckém projevu pracovat hodně se svým tělem, avšak Boy Kills World, to byla úplně nová výzva. Musel se popasovat s choreograficky komplexními akčními scénami, což obnášelo týdny posilování a nacvičování složitých pohybových sekvencí. Skarsgård totiž nechtěl zaostávat za profesionálními kaskadéry z týmu, který spolu s ním natáčel.

Krom filmu o filmu přikládáme další klípky, které potom ukazují, jak se Billův trénink projevil v praxi. Sami v přiložených videích můžete sledovat, jak se Boy Kills World po stránce choreografie a jejího efektního zachycení vydařil. Stejně tak můžete v ukázkách vidět, jak film kombinuje akci a humor. Specifickým elementem snímku je, že hlavní hrdina je hluchoněmý. To se podepíše na praktické stránce řady akčních scén, ale také z toho čerpají některé humorné situace. To všechno přiložené ukázky představují, takže jestli stále nevíte, zda vyrazit do kina, pusťte si videa a hned budete mít v celé věci o něco jasněji.

Píše se nedaleká postapokalyptická budoucnost a městu, kde žije, vládne zkorumpovaná dynastie v čele s Hildou Van Der Koy. Právě ona mu zabila matku i sestru a nechala ho navždy umlčet a ohluchnout. Jeho jediným přáním a posláním je vidět ji umírat v bolestech. A udělá pro to cokoli. Aby přežil, naučí se odezírat ze rtů. Aby se pomstil, podrobí se drsnému výcviku tajemného šamana. Vedený hlasem své oblíbené videohry z dětství se stává nástrojem smrti, který už nic nezastaví. A v předvečer brutálního vybíjení oponentů, která patří k Hildiným každoročním kratochvílím, rozpoutá krvavá jatka.

V hlavních rolích Bill Skarsgård a Jessica Rothe, dále hrají Yayan Ruhian, Andrew Koji, Isaiah Mustafa, Famke Janssen, Sharlto Copley, Michelle Dockery, Brett Gelman, Quinn Copeland a dvojčata Cameron a Nicholas Crovettiovi. Režíruje Moritz Mohr, který připravil námět spolu s Arendem Rmmersem. Scénář napsal Tyler Burton Smith. Producentem je Sam Raimi. Datum české premiéry je stanoveno na 25. dubna.

Podklady a foto: Lionsgate

Galerie: 5

Boy Kills World: Do českých kin dorazila nikdy nekončící fantasmagorická bitka | Fandíme filmu Boy Kills World: Do českých kin dorazila nikdy nekončící fantasmagorická bitka | Fandíme filmu Boy Kills World: Do českých kin dorazila nikdy nekončící fantasmagorická bitka | Fandíme filmu Boy Kills World: Do českých kin dorazila nikdy nekončící fantasmagorická bitka | Fandíme filmu Boy Kills World: Do českých kin dorazila nikdy nekončící fantasmagorická bitka | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest