Alex Newman varuje před plány OSN pro naši budoucnost: „Myslí si, že je nás na planetě příliš mnoho“ (video)
RSS

Alex Newman varuje před plány OSN pro naši budoucnost: „Myslí si, že je nás na planetě příliš mnoho“ (video)


Už dlouhá desetiletí se připravuje převzetí moci nad celou planetou ze strany malé hrstky těch, kteří skutečně ovládají svět. To, že jde skutečně o většinu světa – a ne pouze o ten západní – je patrné i na tom, že se od jejich navrhované politiky téměř žádné země světa nedistancují.
Naopak, nadšeně ji podporují. Jde o země, které zavádí digitální měny centrální banky (CBDC), digitální identitu (ID) a nemají problém ani se zaváděním mezinárodních očkovacích pasů. K nim patří 95% zemí světa.
Jen málo lidí chápe celý rozsah této politiky a především její cíle.
Cenami ověnčený novinář Alex Newman, autor populární knihy  „Deep State“  a nového bestselleru s názvem  „Indoktrinace našich dětí k smrti“, říká,  že  snaha OSN o totální tyranskou kontrolu nad vaším životem přijde dříve, než si dokážete představit.
Newman vysvětluje: „ Větší příběh, kterému lidé nevěnují pozornost, je to, že OSN se sejde v září, kdy  pořádají  „Summit budoucnosti.“

„Říkají nám, že se chystají provést radikální drastické reformy ve struktuře OSN a chtějí zvýšit moc OSN. Přemýšlejte o tom jako o největším uchvácení moci na globální úrovni. 
Generální tajemník OSN António Guterres zveřejnil stanovisko, v němž volá po tom, aby se OSN stala jedinou světovou globální diktaturou s ním v čele.
V krizových situacích by OSN měla veškerou pravomoc vyhlašovat nouzový stav a měla by veškerou pravomoc dohlížet na reakci na mimořádné události.
Říkají, že krize může být klimatická, ekonomická, ekologická, pandemická, černá labuť nebo možná něco z vesmíru. 
Takže v podstatě cokoliv může být krizí, a když generální tajemník vyhlásí krizi, veškerá moc a autorita přejde na OSN. Je to jako bianko šek na bohatství a svobodu každého člověka na planetě, a to přijde brzy.
Je to na spadnutí. To přijde v září v OSN a je to uchvácení moci historických rozměrů.
Vědí, že jejich čas se krátí, a chystají se zde na velkou enchiladu. Tohle je opravdu summit pro tyranskou budoucnost…
Chtějí mít kontrolu nad každým aspektem vašeho života.“

Pokud si myslíte, že „depopulace“ nebo vražedný program Deep State je nějaký druh konspirační teorie nebo mýtu, zamyslete se znovu.Newman říká:

„Jednou ze zajímavých věcí na účasti na konferencích OSN je, že jsou naprosto otevření a naprosto transparentní ohledně skutečnosti, že si myslí, že je nás na této planetě příliš mnoho.
Zabíráme jejich prostor a spotřebováváme jejich zdroje. Říkají to otevřeně.
Říkají, že je příliš mnoho lidí, kteří mají příliš mnoho dětí, a my musíme drasticky snížit počet lidí na planetě. Mají celou agenturu, která se tomu věnuje, zvanou Populační fond OSN.“

Jedním z jistých způsobů, jak zabít spoustu lidí v krátkém čase, je válka. Newman říká:

Globalisté, Deep State, zločinci a nemocná kabala chápali po velmi dlouhou dobu, že  válka je nejlepším mechanismem pro nastolení jejich totalitní světové vlády.
To není spekulace z mé strany. To je to, co říkají.  Jejich herním plánem je válka, hladomor, energetická krize a ekonomická krize.  To vše jsou nástroje a katalyzátory pro urychlení této agendy.
Pokud miliony lidí zemřou ve třetí světové válce, a nezáleží na tom, jestli je to Írán a Izrael, nebo Čína a Tiawan, nebo Ukrajina a Rusko, na tom opravdu nezáleží,  chtějí miliony a miliony lidí mrtvých, aby se lidé vzdali své připoutanosti k národnímu státu, samosprávě a individuální svobodě a vzdali se čehokoliv.
Peněz nebo svobody, čehokoliv, co by to zastavilo .“

Newman také mluví o všech věcech, které můžete udělat, abyste se nepodřídili tyranii a poukazuje na to, co mohou státní a místní vlády udělat, aby odolaly této totální kontrole OSN nad vším.
Newman říká: „Jsme ve válce a každý si musí obléknout plnou Boží zbroj .“
Výše uvedené a mnohé další se dozvíte z rozhovoru (anglicky):




Nejčtenější za týden