Za necelé dva měsíce uvede herec Jake Allyn svůj celovečerní režijní debut jménem Ride, na jehož oficiální trailer se můžete podívat výše.

Al (Forrie J. Smith) kdysi býval milovníkem rodea, nyní se však zoufale snaží najít peníze na léčbu rakoviny své dcery Virginie (Zia Carlock). Čas však neúprosně běží. A pokud si Al nepospíší, bude už příliš pozdě. Následně se proto spojí se svým synem Peterem (Jake Allyn), se kterým dlouhou dobu nebyl v kontaktu. Oba dva se kvůli penězům uchýlí k loupeží, která ale samozřejmě nepůjde podle plánu. Aby neztratili peníze a svou svobodu, budou oba muset přelstít zarputilou dvojici místních ochránců zákona, včetně po spravedlnosti dychtícího šerifa, který začne tušit, že klíč k jejich případu leží nepříjemně blízko domova.

Snímek by se měl také zabývat tím, jaké místo ve společnosti vlastně patří kovbojům v moderních Spojených státech. 

Jake Allyn se postaral jak o scénář, tak i o režii, na scénáři spolu s ním pracoval ještě Josh Plasse (The Baxters).

Dále se ve snímku objeví herci jako C. Thomas Howell, Annabeth Gish, Scott Reeves, Patrick Murney, Austin Robert Russell, D'Reec Z. Norton, Walter J. Buck, Robert Way, Liz Atwater, Lindsey Shope, Monica Eron Johnson, Alex Maddux, Jody Stelzig a Michelle Fish Ullmann.

Snímek bude uveden na VOD 14. 6. 2024.