Logo regionálního portálu regiontrebicsko.cz

Regionální zpravodajství

Na Prvního máje se koná společná procházka spojující třebíčská místa

MKS Třebíč
pátek 26.4.2024

Ilustrační foto
Autor: MKS Třebíč

V Městském kulturním středisku Třebíč jsme pro letošní turistickou sezónu připravili novinku. Přijďte si s námi na Prvního máje projít stezku spojující třebíčská VVV (Městská věž, vodojem Kostelíček, Větrný mlýn), představena bude nová sběratelská hra. Jedná se o brožurku, ve které najdete mapu s vyznačenými zajímavostmi na trase a přílohu pro děti. Po absolvování a nasbíraní razítek na jednotlivých VVV na vás čeká malý dárek. Na cestu se vydáme od Městské věže ve 13:00. Všichni účastníci obdrží v tento den brožurku zdarma.

Můžete se těšit také na doprovodný program u vodojemu. „Dešťová víla pro děti připravuje soutěže, pletení copánků, airbrush tetování, drobné odměny a nebude chybět ani občerstvení v podobě food trucku,“ zve Vendula Manová, pořadatelka akce.

Procházku zakončíme u Větrného mlýna, kde na vás bude čekat další z food trucků. Předpokládaný konec akce bude cca v 17 hodin.

Tento den zahájíme také prodej limitované edice ZON s motivem právě třebíčských VVV.

Akce se uskuteční pouze v případě příznivého počasí, pro aktuální informace sledujte webové a facebookové stránky Visit Třebíč.

Titulek je redakční.

TOP
Flexipal, a.s. nabízí práci na pozici Řidič kamionu - Křoví v obci Křoví

Řidič kamionu - Křoví

Flexipal, a.s. Křoví nabízí volné pracovní místo na plný úvazek (HPP). ➤ Flexipal, dynamicky rostoucí, mezinárodní společnost, zabývající se zpracováním dřeva, výrobou a opravami palet a poskytováním logistických služeb,…

Byl článek zajímavý?

Udělte článku hvězdičky, abychom věděli, co rádi čtete. Čím více hvězdiček, tím lépe.

Reklama