Z herce vedlejších rolí se vypracoval na hvězdu první kategorie, ale někdy je těžké dívat se mu do očí. Těžko říct, v jakém žánru je Channing Tatum král.

Proslavil se tanečním milostným příběhem Let’s Dance, hrál v legendární romantice Milý Johne, do filmových dějin vstoupil coby striptér Magic Mike a králem komedií se stal díky Ztracenému městu.

A pak je také dokonalým tátou, co své dceři píše knihy, a konečně našel tu pravou potom, co prošel bolavým rozchodem. Pojďme si na dnešního oslavence posvítit. A bez kalhot.

Zdroj: Youtube

První role v seriálu Kriminálka Miami

Narodil se do rodiny, kde umělecké ambice neměl nikdo, a i on se původně věnoval sportu. Ve dvaceti se objevil v klipu Rickyho Martina, hrál v reklamách a věnoval se modelingu. První roli pak získal v seriálu Kriminálka Miami a následovaly další vedlejší a epizodní role.

Zlom nastal díky hlavním rolím v Super náhradníkovi a v Let’s dance. Druhý jmenovaný snímek mu nepřinesl jen slávu, ale i lásku.

Během tanečních a milostných scén se do sebe s kolegyní Jennou Dewan zakoukali a byla z toho láska jako trám. Ano si řekli v roce 2009, v roce 2013 se pak stali rodiči dcerky Everly.

Romantik s titulem Nejvíc sexy muž

A pak už točil a točil, jeden snímek lepší než druhý. Za zmínku stojí velká romantika podle knížky amerického spisovatele Nicholase Charlese Sparkse (autor i Zápisníku jedné lásky) Milý Johne, kde hrál po boku Amandy Seyfried, a začátek slavné striptérské série Bez kalhot, kde ztvárnil Magického Mikea. Titul Nejvíc sexy muž roku 2012 mu časopis People udělil zcela jistě právem.

Patří k nejobsazovanějším hercům současnosti a nutno podotknout, že si stále drží pestrou kinematografii. Co doporučit z jeho posledních snímků?

Dojemný film Pes a dokonalou komedii Ztracené město, kde exceluje po boku Sandry Bullock. A letos vezme filmové fanoušky na Měsíc ve snímku Fly Me to the Moon.

Jak se léčí zlomené srdce?

Když Channing a jeho žena Jenna oznámili po devíti letech konec manželství, fanynky se neradovaly, že mají šanci, ale plakaly pro zlomené srdce svého idolu.

On po letech přiznal, že od chvíle, kdy se do sebe jako mladí zamilovali, se hodně změnili. A liší se ve způsobu vidění světa i výchově dcery.

Po rozvodu chodil se zpěvačkou Jessie J, ale jeho současnou, a zdá se, že životní láskou je Zoë Kravitz, dcera slavného zpěváka Lennyho Kravitze (ano, i on má břišáky a rád je ukazuje).

Díky dceři je jemnější a píše knihy

Jakmile přijde řeč na rodičovství, milující táta malé Everly jihne. A říká, že díky tomu, že je tátou holčičky, zjemněl. A důkazem je i řada knížek pro děti, které napsal a jejichž hlavní hrdinkou je imaginární holčička Sparkella a její hravý táta.

Prostřednictvím jejich příběhu vždy dětský čtenář dostane nejen krásné čtení, ale i poučení a připomenutí těch správných hodnot.

Zdroj: vlasta.cz, elle.com, forbes.com, britannica.com, csfd.cz

Související články