Policie zasahovala na magistrátu Frýdku-Místku i jinde, zadržela několik lidí

foto Policejní automobil. Ilustrační foto.

Frýdek-Místek - Policie ve středu zasahovala na několika místech Moravskoslezského kraje a Frýdku-Místku. Kriminalisté dorazili i do budovy frýdecko-místeckého magistrátu. Mluvčí moravskoslezské policie Soňa Štětínská ČTK řekla, že jde o případ organizované majetkové trestné činnosti, policie zadržela několik lidí. Zda policie někoho obvinila, zatím neuvedla. Mluvčí magistrátu ČTK řekla, že se úkony policie nijak netýkají samosprávy. Podle informací ČTK zátah zřejmě souvisí s prací frýdecko-místeckého dopravního inspektorátu a machinacemi při STK automobilů.

"Moravskoslezští kriminalisté aktuálně realizují úkony trestního řízení v případu organizované majetkové trestné činnosti. Policisté zasahovali na více místech našeho kraje. Bylo zadrženo několik osob, se kterými jsou v této chvíli prováděny procesní úkony. Vzhledem k fázi trestního řízení není možné v této chvíli médiím uvolnit bližší nebo detailnější informace," řekla Štětínská.

Mluvčí frýdecko-místeckého magistrátu Jana Musálková Jeckelová potvrdila, že policisté zasahovali i v budově magistrátu. "Policie České republiky prováděla svou činnost v budově magistrátu. Frýdek-Místek poskytuje maximální součinnost. Úkony policie se nijak netýkají samosprávy," řekla.

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

ISSN: 1213-5003 © Copyright 6.05.2024 ČTK

Reklama

18°C

Dnes je pondělí 6. května 2024

Očekáváme v 21:00 14°C

Celá předpověď