Prima začala natáčet seriál Náhradníci, je o náhradním mateřství

pátek, 26. dubna 2024, 09:15 Aktuality, TV MediaGuru

Osmidílný seriál o náhradním mateřství s Janou Plodkovou a Kryštofem Hádkem začala připravovat TV Prima.

Náhradníci, zdroj: FTV Prima

Náhradníci, zdroj: FTV Prima

Nový, osmidílný seriál s názvem Náhradníci začala před několika dny natáčet televize Prima. V hlavních rolích se představí Jana Plodková a Kryštof Hádek. V příběhu scenáristky Alice Nellis si zahrají bezdětný manželský pár, který se v touze po rodině rozhodne uchýlit k procesu náhradního mateřství.

Seriál Náhradníci vypráví o cestě manželského páru k vlastním potomkům a o tom, že taková cesta může být komplikovaná. O seriál se režijně podělí Alice Nellis a Jiří Havelka. „Je to aktuální téma. Rodičovství, záměna dětí, adopce – to je asi přirozený vývoj. Výhodou je Alice Nellis, která napsala scénář a má mnoho zkušeností jako rodič z mnoha úhlů pohledu – a je to na tom scénáři znát. Casting je velmi dobře udělaný, a to nejen vůči jednotlivým postavám, ale právě vůči kolektivnímu fungování a souhře,“ uvedl režisér Jiří Havelka.

V seriálu Náhradníci se objeví i Iva Janžurová, Zuzana Stivínová, Adam Ernest, Vica Kerekeš a další. V roli gruzínské náhradní matky, jež se stane součástí života mladého manželského páru, je gruzínská herečka Mariam Khundadze, držitelka ceny za nejlepší ženský herecký výkon z MFF Karlovy Vary 2021.

Termín uvedení seriálu do vysílání Prima zatím nesdělila.

-mav-