Michaela Kuklová si užila pár dní volna v hlavním městě Itálie, Římě, kam vzala svou maminku a patnáctiletého syna Romana.

„Víkend v Římě s mojí osmdesátiletou maminkou a synem. Jsem na mámu pyšná, kolik toho zvládla nachodit. Jinak všude davy lidí, tak nevím, kdy vznikají ty krásné romantické fotky. Patrně až se svítáním,“ okomentovala Kuklová společný výlet.

Věk matce herečky by ovšem hádal opravdu málokdo. Šarmantní, dobře oblečená dáma působí minimálně o dvacet let mladší, než ve skutečnosti je.

Všem tak bylo hned jasné, po kom zdědila Kuklová skvělé geny. Sama totiž nedávno oslavila 56. narozeniny a vzhledem může konkurovat o generace mladším ženám.

Fanoušky ale zaujala nejen maminka, ale i Michaelin syn Roman, který svou maminku již přerostl a výšku nejspíš podědil po svém otci, podnikateli Romanu Holomkovi.

„Michaelko, krásné fotky, je neuvěřitelný, jak ten čas letí. Syn vás už přerostl. Maminka je tak krásná a vy jste pro mě anděl, také nádherná, a ta vaše vnitřní krása, síla, pokora, co z vás sálá,“ zahrnuli herečku sledující lichotkami.

„Tak teď už je naprosto jasné, po kom jsou ty mladistvé geny,“ vzkázala Kuklové jedna z fanynek.

„Maminka je krásná a neuvěřitelná mladice! Nevěřím. 80 let? Teda klobouk dolů,“ stojí v například v dalších komentářích pod snímkem.

Rakovina i toxické vztahy

Michaela Kuklová patří k nejvíce oblíbeným herečkám u nás, éterická hvězda ale rozhodně nemá na růžích ustláno. V minulosti zažila problematické manželství s již zesnulým producentem Jiřím Pomejem a dá se říct, že na výběr mužů měla smůlu.

Po rozvodu založila Kuklová rodinu s podnikatelem Romanem Holomkem, jejich štěstí ale nemělo dlouhého trvání. Herečka se netajila tím, že ji rozchod s otcem jejího syna Romana velice zasáhl.

Poslední vztah s Josefem Wittnerem působil celkem idylicky, pak se ale objevily první mráčky, když Kuklové diagnostikovali rakovinu prsu.

Tehdy od sebe mladšího partnera odehnala s tím, že potřebuje na vážnou nemoc hlavně klid. Wittner se ale dlouho snažil a nakonec dostal od své milované druhou šanci. Nakonec ale příběh též neskončil happyendem.

"Milí přátelé, asi je čas změn, a tak se řadím na seznam rozejitých. Vztah skončil před více jak měsícem na moje přání. Rozešli jsme se v míru a vzájemně si přejeme štěstí. Dohodli jsme se, že náš rozchod víc komentovat nebudeme. Děkuju Pepimu za krásné společné časy a že vyhověl mé prosbě ještě chvíli pomlčet, a to z důvodu, že jsem měla před operací a potřebovala jsem klid," svěřila se tehdy Michaela na Instagramu.

Od té doby si hvězda své soukromí bedlivě střeží a novou lásku zatím světu nepřestavila. Dle vlastních slov se aktuálně cítí sama skvěle a partnera k sobě nehledá. „Myslím, že to bude trvat dlouho, než se mi někdo nový objeví po boku,“ řekla herečka Blesku krátce po rozchodu a svá slova zatím dodržela.

Související články