Bejlek si v Madridu vyšlápla i na Kalinskou, bez problémů do třetího kola postoupila také Vondroušová

26. 4., 13:15
Aktuality 132
WTA MADRID - Sára Bejlek (18) na antukové tisícovce v Madridu navázala na premiérovou výhru na okruhu WTA a první skalp členky TOP 50. Dva dny po výhře nad Annou Blinkovovou si vyšlápla i na 25. hráčku světa Annu Kalinskou (25), kterou přehrála 6:1, 6:4 a včetně kvalifikace přidala čtvrtou výhru v řadě. Do třetího kola z českých tenistek postoupila ještě nasazená Markéta Vondroušová (24), naopak Linda Nosková (19) poprvé od loňského srpna nezvládla své úvodní vystoupení a Barbora Krejčíková (28) i ve druhém duelu po dvouměsíční pauze neudržela vedení 1:0 na sety.
Sára Bejlek v Madridu zaznamenala první dva skalpy hráček TOP 50 (© AFP)

Bejlek – Kalinská 6:1, 6:4

Sára Bejlek v Madridu na třetím ze čtyř letošních turnajů WTA a celkově pošesté v kariéře prošla kvalifikací a poprvé na ni dokázala navázat i výhrou v hlavní soutěži. A to dokonce dvakrát.

Po duelech se soupeřkami z chvostu TOP 100 Belgičankou Yaninou Wickmayerovou a Číňankou Zhaoxuan Bai si připsala i premiérové výhry nad členkami TOP 50. Recept našla na 45. hráčku světa Annu Blinkovovou i 25. ženu světového pořadí Annu Kalinskou. Rusku, která si v únoru i díky skalpu světové jedničky Igy Šwiatekové zahrála finále na tisícovce v Dubaji, porazila 6:1, 6:4.

Osmnáctiletá Češka v prvním setu čelila ve třech ze čtyř gamů na servisu minimálně jednomu brejkbolu, ale o podání nepřišla. Ve druhé sadě sice dvakrát zaváhala a po ztrátě čtyř gamů v řadě prohrávala 2:4, ale vrátila se zpět do hry a od stavu 3:4 a 0:40 zápas zakončila ziskem 13 z 15 posledních fiftýnů.

Bejlek si tak připsala svůj dosud nejcennější skalp a bilanci s hráčkami TOP 100 vylepšila na 6:8, z toho 2:6 s členkami elitní padesátky. Zatímco v kvalifikacích turnajů WTA má parádní úspěšnost 18 výher a 6 porážek, v hlavní soutěži si připisuje první výhry a bilanci poupravila na 2:5.

Statistiky zápasu Sára Bejlek – Anna KalinskáStatistiky zápasu Sára Bejlek – Anna Kalinská (@ Livesport)

O postup do osmifinále a přiblížení se posunu do TOP 100 se účastnice čtyř grandslamů, na nichž zatím na úspěšně zvládnutou kvalifikaci nenavázala a dokonce neuhrála ani set,  utká v duelu nenasazených teenagerek s Ashlyn Kruegerovou (H2H 0:1), s níž loni v Austinu uhrála jen tři gamy. Devatenáctiletá Američanka se ve druhém kole postarala rovněž o vyřazení nasazené Rusky, světovou šestnáctku Jekatěrinu Alexandrovovou porazila dvakrát 6:3.

Vondroušová – Rogersová 6:1, 6:3

Markéta Vondroušová v posledních týdnech neprožívá radostné období v osobním životě, neboť jí zemřel milovaný dědeček a rozvádí se s manželem Štěpánem Šimkem, ale na kurtech se jí zase začíná dařit.

Minulý týden ve Stuttgartu poprvé od loňského US Open porazila tři soupeřky během jednoho turnaje, získala i skalp Aryny Sabalenkové a poprvé od životního triumfu ve Wimbledonu si zahrála semifinále. A nyní slaví i vítězný start v Madridu.

Do antukové tisícovky v metropoli Španělska vstoupila hladkou výhrou 6:1, 6:3 nad Američankou Shelby Rogersovou, které oplatila osm let starou porážku z akce ITF.

Ve třetím kole se čtyřiadvacetiletá Vondroušová utká s přemožitelkou krajanky Lindy Noskové šestnáctiletou Ruskou Mirru Andrejevovou (H2H 0:0).

M. Andrejevová – Nosková 4:6, 6:3, 6:3

Nosková od loňského srpna na 10 turnajích v řadě vyřadila minimálně jednu soupeřku, na posledních třech akcích ale skončila hned v dalším kole a nyní při debutu v Madridu dokonce nezvládla již své úvodní vystoupení.

Devatenáctiletá Češka nestačila na o tři roky mladší Andrejevovou. Sice vedla 6:4 a 1:0 s brejkem, ale pak ztratila pět gamů v řadě a momentum se přesunulo na stranu soupeřky. Ve třetím setu Nosková dokázala vyrovnat z 1:3 na 3:3, ovšem poté přišla pošesté a posedmé o podání a po necelých dvou hodinách hry prohrála 6:4, 3:6, 3:6.

Rusce Andrejevová se po čtvrt roce povedla odveta za porážku z Brisbane. Před rokem v Madridu zaznamenala první výhru na okruhu, premiérový skalp hráčky TOP 50 a vypadla až v osmifinále v den svých 16. narozenin s pozdější šampionkou Arynou Sabalenkovou.

Cristianová – Krejčíková 2:6, 6:0, 6:2

Barbora Krejčíková se letos představila pouze na třech turnajích, než ji na začátku února začala limitovat bolest zad a návrat na kurty jí pak zhatila komplikovaná chřipka. Na kurty se vrátila až po více než dvou měsících bez tenisu na výhru zatím čeká. Minulý týden ve Stuttgartu proti Veronice Kuděrmetovové i nyní v Madridu proti Rumunce Jaqueline Cristianové neudržela vedení 1:0 na sety.

Vítězka Roland Garros z roku 2021 přitom začala skvěle. V prvním setu předvedla tři čisté hry a ujala se vedení. Ve druhé sadě ale utrpěla kanára a byť v rozhodujícím dějství vedla po brejku 2:1, další game neuhrála, prohrála 6:2, 0:6, 2:6 a neobhájí loňské osmifinále.

Výsledky turnaje WTA 1000 v Madridu


Článek původně publikován pro
Livesport Zprávy.
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

132
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
Walda58
a RAFA je věčně mlád
Reagovat
Sinuhet1
https://sport.aktualne.cz/strhujici-energie-sary-bejlek-svet-se-divi-jak-malicka-ceska/r~5843907203f911efb2180cc47ab5f122/
Reagovat
Mony
Pěkná řežba na závěr dne, Coll-Dani
Reagovat
hanz
A od 11 už na place... a to se vyplatí...
Reagovat
com
tak tady to zas maj blbe napsany, ze

Kdyz hrala vcera posledni zapas, tak je logicky, ze nebude hrat dneska hned ten prvni.. Hraje az zitra
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Qeen vzdala Putně, opět... Tedy si můžeme zarecitovat: Vám, paní, vidím, se slza v oku blyští,že chodí to tak pouze na jevišti. V životě našem opáčně to bývá - tam dobrák úpí, vrch má duše křivá.
Reagovat
Sinuhet1
Gratulace Sare, prebira zezlo moji nejoblibenejsi mlade hracky po Brende
Reagovat
Serpens
To už není ono, já jsem ji vždycky fandil víc než ségrám
Reagovat
Sinuhet1
Me Brenda zklamana tim, ze se z ni stava takovy valecek. Samozrejme mimo tenis to problem neni, ale pokud chce byt spickova tenistka tak to problem je
Reagovat
hanz
Hlavně je u ní problém její stereotypní a mnohdy kopečková hra...
Reagovat
Mony
Více, než 1/3nasazených žen nepřešlo jejich úvodní kolo
Reagovat
tommr
a bohužel i 2/3 nasazených Češek ...
Reagovat
com
ve spodni pulce maj Rybakina a Sabalenka SF prakticky jisty

V ty horni zase Swiatek
Reagovat
EllNino
to je prave jeste dobre cislo, byva horší
Reagovat
Mony
Přihlášky na WTA v Praze končí asi 9.6. s koncem FO..Snad Sára jednu WC ušetří. Terka V. , Dominika Šalková ani Lucka H. se bez ní neobejdou.
Reagovat
Serpens
Sára fantasticky, škoda že jsem nemohl vidět Konečně moje nejoblíbenější juniorka proráží, vždycky ten její tenis měl velký potenciál a už to jen chtělo se uvolnit Útočná, rychlá, pohyblivá, ve třetím kole držíme pěsti
Reagovat
Pergolek
Krejčíková Ta by neporazila ani těhotnou Kvitovou Ja vim, šetří se, na co trenéra, důležité je škudlit a myslet si, že umím tenis nejlépe a trenér je na obtíž
Reagovat
elsky
Reagovat
Pergolek
Reagovat
elsky
Já vím..
Reagovat
Otmar
No, Bára nepřekvapila, momentálně nemá na to porazit hodně průměrné hráčky a stejně jako většina jen doufám, že je to způsobeno nedostatečnou kondicí, což by mělo jít napravit, ale nebude to hned. Markétu jsem neviděl, dle výsledku bych soudil na bezproblémový postup. Dvě hráčky ve třetím kole není k jásotu, asi se budeme muset uskromnit.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Sára moc mile překvapila výkonem a výhrou. Zaslouží si velkou gratulaci!
Hodně štěstí dál!
Reagovat
tommr
zatím je to překvapivě naše nejlepší hráčka v letošním Madridu. Už má na kontě 4 cenné výhry a možná ještě nějakou přidá ...
Reagovat
Dobry-den
Ještě, že tu Sáru máme.
Markéta v pohodě, snad jí to vydrží co nejdýl.
Bára - dobrý začátek, ale pak vyházeno. Fyzicky není připravena, připomínalo mi to Brendu.
Reagovat
tommr
jj Bára vydrží hrát jen jeden set a to je málo ...
Nějak se nám ty oplácaný holky začínají množit: Bára, Linda N, obě F. S těma kilama navíc budou jen těžko konkurenceschopný ...
Reagovat
A211
Velká gratulace Sáře Bejlek k postupu jen tak dál a přidávat, Sára do toho
Reagovat
horska.kraslice
Snad se dostatečně zviditelnila, aby ji občas taky někde obšťastnili divokou kartou. Myslím, že těch kvalifikací si odkroutila už až dost.
Reagovat
Kandinsky1
Na nějaké 250´ by se už měla vejít.
Reagovat
tommr
je otázka jestli ty divoký karty opravdu pomáhají. Sestrám Fruhvirtovým v Madridu žádný štěstí nepřinesly a Sára se naopak v kvalifikaci pěkně rozehrála ...
Reagovat
EllNino
tak třeba v Miami tenkrát pomohla Lindě ke 4. kolu
Reagovat
EllNino
Češky ve 2. kole

Markéta (a někdy Linda Nosková, ale u té je to ještě pořád hodně nahoru dolů) je momentálně jediná naše tenistka schopná hrát špičový tenis, takže výsledky odráží realitu

Linda a Bára po prvním setu bohužel posadily soupeřky na koně, což se nevyplácí ... a ve zbytku zápasu hrály druhé housle, zklamání

Sára a Markéta mi zvedly náladu, výborný antukový tenis, věřím, že letošní antuková sezóna pro ně bude úspěšná, obě mají poměrně ošemetný los ve 3. kole, tak uvidíme

3. kolo:
Sára - Krueger
Markéta - Andrejeva

Držím palce! Madrid mám moc rád, samozřejmě skvělé vzpomínky na 3 tituly Peti, i díky tomu se může považovat za dobrou hráčku na antuce, co by za to některé "antukové specialistky" daly :)))
Reagovat
Mony
A SF Hrádi proti Sereně ještě na té modré antuce ne?
Reagovat
EllNino
to byl bizár :)))
Reagovat
elsky
Markéta velice pěkně. Razance, přesnost, sebevědomí .
Reagovat
PTP
Moc hezké + navrch 2 dudlíky
Reagovat
elsky
A hraje bh po lajně
Reagovat
EllNino
Markéta zřejmě tenisem zahání problémy v osobním životě, snad je v pohodě
Reagovat
elsky
Nebo je v pohodě, protože má vyřešeno.
Reagovat
Martyyns
Eubanks se dme pýchou
Reagovat
aape
Reagovat
aape
Reagovat
EllNino
Bára

Bohužel momentálně není konkurenceschopná
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Asi byla na večeři s Lindou
Reagovat
EllNino
Víš, že na tyhle vtípky moc nejsem :)
Reagovat
Tomas_Smid_fan
jen jsem napsal jinými slovy to co ty
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Vypadá to, že ji to dneska vůbec nebaví...
Reagovat
EllNino
Po nemoci zvládne vyhrát 1. set, bohužel i ve druhém zápasu po návratu nevyužila ve 3. setu náskok brejku :/
Reagovat
Tomas_Smid_fan
To už je jedno, prohrála. Uvidíme na dalším turnaji, jestli se zlepší.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
A byla skoro bez 1.servisu. 48% většinou na výhru nestačí.
Reagovat
misa
Tak když byla několik měsíců mimo... U ní se už podobné pauzy začínají objevovat čím dál častěji.
Reagovat
EllNino
Ano, Muška, Markéta a Krejča je naše trio skleněnek, které sice mají GS titul/finále, ale jejich tělo jim neumožní dlouhodobou zátěž
Reagovat
ladinec
A všechny mají v sobě nevyzkoušenou , experimentální vakcínu na kovid, která poškozuje DNA a snižuje imunitu člověka
Reagovat
PTP
Zvlášť imunitu na zápěstí, ty vole!
Reagovat
ladinec
Ozval se jeden kovidovy fanoušek.
Reagovat
milanspring
už v zápase Sáry jsem si všiml jednoho zajímavého momentu - teď jsem to našel i na https://www.wtatennis.com/videos/3983645/teenage-qualifier-bejlek-upsets-kalinskaya-in-madrid-second-round, zhruba v 1:25 minutě. Sára vrací úder, který letí tak metr mimo, ale stočí se do rožku kurtu. Opravdu to tak šlo nebo je to oční klam, zkreslení?
Reagovat
Mony
muselo to tak jít. Vidíme to, co ty
Reagovat
horska.kraslice
No, ona Sára hraje forehand občas se zvláštní rotací, zejména FH po lajně, na první pohled to vypadá, že jí to vykloubí ruku v rameni, ale dodá to tomu úderu zvláštní trajektorii.
Reagovat
ladinec
Konečně vidim okrasnou sportovní postavu. Ne jak ty přechvalene sestry
Reagovat
Tomas_Smid_fan
byl to takový inside-out-in každopádně zajímavý spin.
Reagovat
Mac
je zajimave, jak se hrnula podat ruku rozhodcimu prvni, jako kdyby prohrala...
Reagovat
Kandinsky1
K Sáře jen: WAU
Reagovat
zfloyd
Bára začala bojovat , ale i sympatická Drákulka se snaží , je to otevřené s brejkem
Reagovat
EllNino
Cristian a Cirstea jsou velke sympatacky :)
Reagovat
Otmar
Kalinskaja trochu přitlačila, nicméně Sára to ustála a přestřílela jí, klobouk dolů. Přestřelky to byly parádní, to je fakt. Sáře chodily nohy báječně, je u toho včas a může se opřít, lítá jí to slušně. Servis je problém a moc lepší už to nebude.
Co hodlá podniknout Bára, tak to jsem zatím neprokouk...nechám se překvapit!
Reagovat
Levinest
Velká gratulace Sáře. Je to bomba. Parádní zápas
Reagovat
bardunek666
Co tam vyvádí Bára? Snaží se dostat do TOP 4?
Reagovat
bardunek666
Sára to nakonec ustála. ruská skrečařka trošku pomáhala, ale jinak za celý zápas nedokázala najít na Sáru recept.
Oceňuji opravdu variabilní hru, dobrý útok v porovnání s výškou (Marie, Brendo, Lindo...) a slušnou obranu. :)
Reagovat
Dobry-den
Výborně Sáro!

Kalinská hrála 75 % zápasu hrozně, ale to je její problém. Důležité bylo, že Sára udržela servis za stavu 3:4 0:40, jinak mohlo být zle.
Reagovat
frenkie57
Ano, to byl klíčový okamžik.
Reagovat
milanspring
včera hrála hrozně Blinková, dnes Kalinská. A nebylo to i proto, že Sára hrála dobře? Včera to tedy bylo nervozní, ale dnes byla dobrá
Reagovat
frenkie57
Určitě Sára svoje soupeřky k dost chybám přinutila svojí hrou.
Reagovat
Dobry-den
Sára určitě hrála lépe než minule.
Reagovat
aape
Gratulace malé Sáře, vybojovala si to
Reagovat
Yonaash
Tak že bude čest našich v Madridu zachraňovat malá Sára, to by mě nenapadlo. Krejča klasicky vykapala
Reagovat
frenkie57
Sárááá! Big gratulka naší malé bojovnici. Sára to zvládla ve dvou setech za vydatné pomoci Kalinské, ale tak to holt bývá, není na každém turnaji posvícení.
Reagovat
zfloyd
Sára výborně , zasloužené vítězství , hlavně perfektní pohyb
Reagovat
PTP
Sára
Bára to asi dostala
Reagovat
milanspring
Sára je skvělá, jak z ní spadla ta deka .....
Reagovat
milanspring
a příští kolo je schůdné - Krueger, až pak v dalším by byla Rybakina
Reagovat
Mony
Kruger je už kvalita, měla hodně smolných proher nedávno až dneska jí to vyšlo.
Obávám se že ale na tu TOP100 bude muset porazit i tu Kruger
Reagovat
R01316
Tak ani vyhra nad ni by ji do stovky neposunula, byla by kolem 110. mista a nebo se pletu?
Reagovat
milanspring
na TOP100 to asi ještě nevyjde, to by musela porazit i Rybakinu. Sáře ještě chybí tak 100 bodů. Budeme držet palce, snad zopakuje dnnešní výkon, případně ještě vylepší
Reagovat
Mony
jo, v případě výhry nad Kruger 110. pozice. Zajímavé, že Brenda bez výhry do té TOP 100 proklouzla
Reagovat
Mony
To je Sára!
Pinky Pink, pinky Pink...a pak Bum!
Reagovat
frenkie57
Ano, to je v kostce Sářin tenis.
Reagovat
Dobry-den
To se jako naše hráčky domluvily, že všechny prohrají po vyhraném prvním setu?
Reagovat
Dobry-den
Tak aspoň Sáře jsem to zakřikl.
Reagovat
Yonaash
6-1 2-0. Tak co, zvládneš to projet Sáro?
Reagovat
com
zvladne Uz to zacina otacet i Krejcikova
Reagovat
aape
Snad to udrží, ruska se trochu rozehrála, ale Sára bojuje
Spíš nechápu, co se děje s Bárou
Reagovat
EllNino
Bara vydrzi zrejme momentalne set a pak vadne, nemoc ji sebrala sily a neni kde brat
Reagovat
Sinuhet1
Kalinska ma do sve nejlepsi formy hodne daleko....
Reagovat
frenkie57
Jinak čumím, jak se Sára skvěle uvolnila po té výhře na Blinkovovou. Skvělá hra, jen tak dál.
Reagovat
Otmar
Jj, dobře to střílí, moc nechybuje, dobře se na to dívá. Kalinskaja se zatím spíš diví než hraje, snad to tak zůstane!
Reagovat
frenkie57
Bára i Sára mají set doma. O baru strach nemám, Rumunka je dost marná a Bára hraje celkem v pohodě. Ale u Sáry to nebude tak jednoduché, Anna se určitě zvedne a druhý set nedá Sáře tak lacino.
Reagovat
frenkie57
S Bárou jsem se teda notně unáhlil, to co teď předvádí je děs a hrůza. Asi opravdu chybí kondice, což se nelze divit, zranění a nemoc si vzaly své.
Reagovat
bardunek666
Sára zatím super. Aktivní, běhá, útočí, dobře brání. :) Snad to vydrží
Reagovat
Levinest
Skvělý 1. set Sáry je za námi. Jen tak dále, držím už pěsti i na nohách
Reagovat
Levinest
Sára má zavázané celé lýtko na pravé noze. Snad to nebude nic hrozného. Držím pěsti.
Reagovat
Mony
hlavně, že Rusku honí, jak kočka myš
Reagovat
milanspring
jj, jak prolomila to prokletí prvních kol, tak zase hraje svou hru
Reagovat
milanspring
ale tak jak většina mladých, občas má ve hře výkyvy. Snad si odpustí nějaký výpadek a vydrží hrát naplno až do konce
Reagovat
Levinest
4:1, zatím moc dobře. Honí ji tam, občas kraťas.... Pěkná hra. Jen tak dále.
Reagovat
Mony
Nádherná hra ..ty chyby k tomu patří.. Hlavně nezopatrnět !
Reagovat
Kandinsky1
Ach jo, Lindo, to si mě pěkně nasrala.
Reagovat
Nola
kto je to Jimenez Kasintseva Victoria? asi tiez nejaka hviezdicka pod hlavickou IMG? v Madride uz 3 WC do MD, zda sa, ze u zien je este horsia situacia s pridelovanim WC ako u panov, pozeram ze hra za Andorru
Reagovat
Nenela
Byla juniorska number 1
Reagovat
PTP
Nevlastní sestra Alejandro Davidoviche Fokiny
Reagovat
Tomas_Smid_fan
jako fakt?
Reagovat
PTP
Nebo nevlastní sestřenice, ale to už se dostáváme mimo území současné genealogie ...
Reagovat
Tomas_Smid_fan
dobře, můžeme zůstat u příbuzné
Reagovat
Tomas_Smid_fan
tu jsi Nolka trochu zaspala. Známá je minimálně 3roky, jen nemá vyrovnanou výkonost. Jako většina těch mladých...
Reagovat
Sinuhet1
Reagovat
Nola
a kedze je nevyrovnana, treba jej sypat WC do Madridu, aby sa chytila, tak si to myslel, ci? podla mna by si zasluzila WC do kvalifikacie, kedze bola junior NO1, ale to je na dlhu debatu, lebo......
Reagovat
Kandinsky1
Jj, předháněla se s Lindama v žebříčku mlaďošek.
Reagovat
Kandinsky1
Tady jsem si uložil žebříčky, když Čečky dominovaly v U18.
https://i.ibb.co/87Xj2L1/WTA-U18.png
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile
Reagovat
mirek1955
Od Lindy velké zklamání..... Jak kdyby se ji moc nechtělo hrát ...
Reagovat
misa
Juniorky končí dnem 18. narozenin :) Aspoň pro mě.
Reagovat
misa
patří pod tommra
Reagovat
tommr
měl jsem místo juniorek asi napsat teenagerek. Pro mě jsou prostě jedna nastupující tenisová generace ...
Reagovat
misa
Reagovat
pepa56
Vždyť je to jedno. Prostě mladý holky
Reagovat
tommr
Linda si může podat ruku se sestrama F. Jejich vystoupení v Madridu bylo bídné i když měly všechny tři na úvod hratelné soupeřky ...
Čest našich juniorek může ještě zachránit Sára Bejlek ale proti Kalinský to bude mít strašně těžký ...
Reagovat
Ronnyx
Pokud by Mirru dokázala Markéta porazit tak mě ta porážka Lindy tolik mrzet nebude, prvně však musí porazit pro naše hráčky velmi známou a nepříjemnou Rogers.
(např. FO 2016, US Open 2020)

Co se týče sester Fruhvirtových, tak to se snad nedá ani srovnat neboť jejich tenis byl šílený to u Lindy N. byla alespoň nějaká kvalita vidět.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
no, Lindy se tak moc nelišily. FruLinda v prvním setu nehrála až tak zle a prohrála ho i docela smolně. Nicméně, zahazování šancí je společné všem.
Reagovat
Ronnyx
Na to máme holt jiný názor, Fruhvirtové tenis nebyl o ničem jiném než čekání na to co se stane.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Hrávala lépe, na tom asi shodneme. Při jejím momentálním rozpoložení prostě hrála svůj nadstandard a možná kdyby soupeřku zlomila v prvním setu, tak by urvala i celý zápas a na její výkon by se dívalo jinak.
Zabijácký instinkt teď nemá, své zbraně nevyužívá naplno, ale progres byl na servisu i v pohybu. Slabina je druhý servis.
Reagovat
Ronnyx
Věřím tedy v tvůj mírný optimismus a třeba se Linda zvedne..
Reagovat
pepa56
Tak ta mladá Rusanda je bohužel nevyspitatelná. každý ji bere za budoucí šamjpionku. Ale moc mi to mrzí kvůli Noskový. Taky u mě patří za naději. A zvlášť když to měla skvěle rozjetý
Reagovat
horska.kraslice
Souhlas. Mirře se předpovídá hvězdná budoucnost. LindaN je určitě taky naděje. Uvidíme, jak se jejich H2H bude vyvíjet dál.
A ještě si myslím, že antuka asi není ten nejvhodnější povrch pro styl hry LindyN.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist