Star Wars: Battlefront Classic Collection dostává druhou aktualizaci 6 týdnů po katastrofálním uvedení na trh

Aspyr vrací úder

Vývojářská společnost Aspyr vydala šest týdnů po katastrofálním uvedení hry Star Wars: Battlefront Classic Collection její druhou aktualizaci (Update 2).

Patch, který byl zveřejněn na webových stránkách společnosti Aspyr, obsahuje vylepšení pro všechny verze hry a také specifické změny pro verze pro Steam, PlayStation a Nintendo Switch. Aspyr také uvedl, že práce na Update 3 "začínají", ale neřekl, kdy by jej fanoušci měli očekávat, ačkoli Update 2 dorazil 37 dní po Update 1.

Seznam změn je rozsáhlý, přičemž Update 2 obsahuje opravy nesčetných problémů, včetně chybějícího zvuku a vizuálu, překrývajících se textur, špatně fungující umělé inteligence, špatného spuštění hry, příliš jasných lightsaberů, zaseknutí počítadla respawnu na jedničce a mnoha dalších. Společnost Aspyr také tvrdí, že zlepšila stabilitu na veřejných serverech a řeší nesčetné případy padání hry.

Mezi změny specifické pro službu Steam patří oprava zobrazování nápovědy s Xbox tlačítky pro ovladač PlayStation, Villains nespawnující se na serverech Hero Assault a další. PlayStation obdržel opravu mlhavé stěny, která se objevovala na okraji zorného pole hráčů při pohledu na Kashyyyk, a Switch obdržel opravu nuceného ukončení hry při odpojení bezdrátového ovladače. Úplné patch notes jsou k dispozici na již zmiňované webové stránce.

Společnost Aspyr se dostala pod palbu kritiky kvůli uvedení očekávané kolekce Star Wars: Battlefront Classic Collection poté, co ji sužovaly problémy se servery, chyby a další. Classic Collection za 34,14 € - která obsahuje dvě původní hry Star Wars: Battlefront - má v současné době na Steamu "spíše záporné" hodnocení, přičemž pouze 20 % recenzí je pozitivních.


Líbí se vám naše tvorba? Sledujte nás na sociálních médiích, aby vám neunikl žádný článek: Facebook, Instagram, Twitter, Threads.

Pro IGN původně napsal RYAN DINSDALE z IGN US.

V tomto článku
  • Platforma
  • NintendoSwitch
  • PS4
  • PC
  • XboxSeries
  • PS5
  • XboxOne
Další podobné
Komentáře