Že nové turné bude skutečně jízda, prozradil Leoš Mareš již před časem. Přestože nepatří mezi nejlepší české zpěváky, jeho talent udělat dobrou show je natolik velký, že případné pěvecké nedostatky mu publikum jistě rádo odpustí.

Kromě toho platí za skutečného klaďase, který rád věnuje velký obnos na charitu, takže si svou popularitu jistě zaslouží.

Není proto vůbec divu, že do Kongresového centra dorazilo skutečně mnoho lidí. Lístky se prodaly do posledního, což moderátorovi udělalo velkou radost. Kromě řady přátel první koncert navštívila také jeho tchyně Helena Harabinová, se kterou se mají skutečně rádi. 

Naopak ale překvapivě chyběla Leošova maminka, což bylo poměrně nečekané. Bylo to o to více zvláštní, že ve středu, kdy se show konala, zrovna slavila narozeniny, a tak se nejspíš ochudila o gratulaci na pódiu.

Leoš Mareš pro to ale měl vysvětlení. “Říkal jsem si, že půjde dnes, ale ona se vracela z dovolené z Egypta a rozhodla se, že chce jít v pátek, takže jsem to nerozporoval. Ale vlastně mě to dneska trochu mrzelo, jak měla narozeniny, že jsem si říkal, že jsem na ni měl víc zatlačit, aby přišla,” prozradil v rozhovoru pro Extra.cz.

Svojí mamince ale veřejnou gratulaci přece jen utéct nenechal. Hned další ráno jí totiž zavolal, a to přímo ze studia Ranní show, kterou moderuje. 

Mamince pogratuloval v přímém přenosu

“Přáli jsme jí, ona mluvila a já jsem se jí ptal na různé věci, takže měla rádiový vstup k narozeninám. Ona je už taková protřelá, jak žije se mnou ten můj život. Ona už hodněkrát mluvila na kameru a je vždycky hrozně roztomilá, když něco říká,” řekl nejpopulárnější český moderátor dojemně. 

Že je pro něj rodina velice důležitá, se o něm ostatně ví velmi dlouho. Leoš Mareš je již trojnásobným otcem a tuto svou roli si velmi užívá. Přestože je rodičovství pochopitelně často náročné, většinu času pociťuje prý především vděčnost. 

Zatímco z předchozího manželství má dva dospívající syny, se současnou manželkou Monikou Marešovou, která je původní profesí módní redaktorka, má malou dcerku Alex.

Jeden ze synů se možná vydá v jeho stopách

“Děti mi dělají radost. O Alex to ještě říct nemůžu, protože je ještě moc malá, ale oba kluci jsou strašně fajn, jsou slušní, hodní. Já je třeba z dálky pozoruji a říkám si, jak jsem si to vůbec zasloužil, že mám tak hodné děti. Jsem z nich nadšený a nemůžu si absolutně stěžovat,” uvedl v upřímném rozhovoru. 

Jeho starší synové jsou každý úplně jiný. Starší Jakub, kterému je nyní šestnáct let, si od médií drží odstup a pozornost nemá rád. Soustředí se hlavně na studium a také svůj oblíbený sport - vodní lyžování. Jeho mladší bratr, čtrnáctiletý Matěj, to ale vidí trochu jinak. 

“Myslím si, že je naprosto úžasná věc, že jak to opravdu vychází u dvou dětí, že jeden je tak a druhý je úplný opak. Takže jak ten Kuba je vlastně rád v ústraní a nemá to rád, nechce na scénu a jede si to svoje, tak ten mladší Matěj to úplně miluje. On to má hrozně rád, jako netlačí na pilu, ale vidím to v něm,” vysvětlil Leoš Mareš, kterého by určitě velmi potěšilo, kdyby měl doma svého nástupce.

Související články