Konference NEXT 3D odhaluje skutečné možnosti aditivní výroby v praxi

next-3d-2023

3Dwiser s.r.o.
— vydáno 26. dubna 2024

Nikdo nezná možnosti 3D tisku a 3D skenování lépe než ti, kdo už moderní technologie naplno využívají v průmyslu a výrobě, ve výzkumu i vývoji. Po velmi příznivém ohlasu se 3. ročník uskuteční opět v příjemného prostředí humpoleckého Fabrika Hotelu (hned u D1) – ve čtvrtek 30. května, za mediálního partnerství redakcí Strojírenství a 3D tisk.

Přednost opět dostane vzájemná výměna zkušeností, možnost nahlédnout pod pokličku praktického využití 3D technologií napříč obory, s důrazem na průmysl. Podíváme se na příležitosti i limity aditivní výroby, nové technologie i materiály. Řečníci z českých firem ukážou, jak jde – rychleji a levněji – přinášet na trh lépe přizpůsobené výrobky. O úvodní slovo se letos postará zkušený ekonom Miroslav Zámečník, nejnovější trendy vývoje aditivní výroby poodhalí zahraniční host Matthias Schulze, vedoucí oddělení aditivní výroby ve Fraunhofer IWU.
NEXT 3D opět nabídne prostor nejen pro inspiraci, ale i ke zrodu důležitých partnerství. Kromě 3D tisku – od stolního až po průmyslový a produkční – se věnuje také přesnému 3D skenování. V rámci celodenního programu opět můžete vyhrát i zajímavé ceny. K účasti srdečně zvou pořadatelé ze společností 3Dwiser a Admasys International.

Více informací a registrace: www.Next3D.eu

Další článek: Obrazem: Rekordní zákaznické dny TAJMAC-ZPS