Zavřít reklamu

Super ToDo’s

Supertodos je skvělý nástroj pro uspořádání všech vašich úkolů. Díky synchronizaci s iCloud budete mít své seznamy neustále po ruce ať už na iPhonu, iPadu, Macu nebo dokonce Apple Watch. V aplikaci Super ToDos můžete vytvářet seznamy a přidávat úkoly, označovat je štítky, a v neposlední řadě mít samozřejmě o všem dokonalý přehled díky widgetům na uzamčené obrazovce iPhonu.

Aplikaci Super ToDo’s stáhnete zde.

Clear Spaces

Clear Spaces vám nabízí bohaté možnosti přizpůsobení, které vám umožní vytvářet základní průhledné prostory s možností přidat překryvné widgety pro zobrazení rychlých informací, jako je počasí, přehrávání a čas / datum. Clear Spaces také umožňuje přidávat na domovskou obrazovku citáty a nálepky. Díky možnosti vytvořit více stylů Clear Spaces můžete do Clear Spaces přidat všechny své různé tapety a měnit widgety jedním klepnutím nebo vše automatizovat pomocí zkratky. Clear Spaces také přenáší přizpůsobení na uzamčenou obrazovku pomocí funkce Transparent Spaces na uzamčené obrazovce, která vám umožní přesunout widgety, kamkoli budete chtít.

Aplikaci Clear Spaces stáhnete zde (cena: 79 Kč)

Usage Widgets

Usage Widgets je nástroj, který vám pomůže sledovat aktivitu vašeho iPhonu, využití dat, rychlost připojení a mnohem víc. Nabízí až 21 krásných a plně nastavitelných widgetů na plochu, super widgety a nově také widgety na uzamčenou obrazovku. Můžete sledovat například využití dat, úložného prostoru, graf stavu baterie a mnohem více.

Aplikaci Usage Widgest stáhnete zde.

Universal Widget

Chcete mít opravdu široké možnosti, co se týká obsahu a vzhledu widgetů na vašem iPhonu? S aplikací Universal Widget si můžete do widgetů umístit text na míru, odpočítávání, slovo dne, ovládání hlasitosti a mnohem víc. Jedná se o jednu z nejvšestrannějších aplikací pro widgety na uzamčenou obrazovku iPhonu.

Aplikaci Universal Widget stáhnete zde.

Dnes nejčtenější

.