Středověká budovatelská hra Manor Lords dosáhla několik hodin po vydání neuvěřitelný rekord

To jsou čísla!

Středověká budovatelská hra Manor Lords dosáhla několik hodin po vydání neuvěřitelný rekord

Oficiálně začalo období předběžného přístupu ke hře Manor Lords, která zve hráče na vzrušující dobrodružství při budování města. Vzhledem k tomu, že tato strategie byla na seznamu přání neuvěřitelného množství Steamerů, neměli bychom se divit číslům, která vyprodukovala během prvního dne, ale přesto bychom si toto spuštění měli zapamatovat.

Hra totiž prakticky během několika hodin dosáhla 100 000 současně hrajících hráčů a v době psaní tohoto článku již podle SteamDB vrchol překročil 170 000. Díky tomu se hra rychle stala jedním z nejoblíbenějších titulů na platformě, což není málo vzhledem k tomu, že většinu práce na vývoji odvedl jeden člověk, Greg Styczeń.

Krátce před vydáním hry zveřejnil vývojář na Redditu příspěvek, ve kterém děkuje za podporu a žádá o hodnocení hry. Styczeń ví, že zejména v prvním měsíci to bude směs pozitivních a negativních recenzí, ale i na to je připraven, protože možnost předběžného přístupu zvolil z nějakého důvodu.

"Slibuji, že budu tvrdě pracovat."

- dodal vývojář, který je velmi přesvědčen, že Manor Lords se odtud bude jen zlepšovat.

V tuto chvíli asi není moc potřeba tlačit na oblibu RTS kladnými recenzemi, jelikož hype je pevně přítomen a vzhledem k tomu, jak dlouho trvá vypilovat naše in-game město díky hlubokým herním mechanikám, je nepravděpodobné, že by hráči v dohledné době odešli.


Líbí se vám naše tvorba? Sledujte nás na sociálních médiích, aby vám neunikl žádný článek: Facebook, Instagram, Twitter, Threads.

Pro IGN původně napsal SZÁLER MARTIN z IGN Hungary.

V tomto článku

Manor Lords

Slavic Magic
  • Platforma
  • PC
  • XboxSeries
  • XboxOne
Další podobné
Komentáře