Byla představena zbrusu nová Alien hra, která nás bude děsit zblízka a osobně

Je ten vetřelec za mnou?

Byla představena zbrusu nová Alien hra, která nás bude děsit zblízka a osobně - Alien: Rogue Incursion

Ne každý den se fanoušci legendární hororové série Vetřelec (Alien) dočkají pořádné hry, ale je možné, že se letos dočkají důstojné adaptace, protože 20th Century Games a Survios představily hru Alien: Rogue Incursion. Jedná se o hru pro VR, což by tentokrát mohlo být velké plus, protože strašidelná dobrodružství jsou ve virtuální realitě obvykle více pohlcující než na obrazovce.

Hra vypráví nový příběh, v němž se hráči vydávají na jakousi závěrečnou výpravu, ale nemusí dlouho čekat, až po nich půjdou krvelační xenomorfové. Podle TQ Jeffersona, jednoho z šéfů společnosti Survios, jejich nový výtvor nabízí akční nálož a vzrušující průzkum a v neposlední řadě vás při hraní pořádně vyděsí.

Není to ale tak dávno, co jsme si mohli užít poměrně kvalitní adaptaci Vetřelce, protože loňský Aliens: Dark Descent skvěle vystihl atmosféru filmů, i když vám v podstatě dal pod kontrolu celý tým vojáků. V novince od Surviosu budeme pravděpodobně mnohem více osamoceni, a pokud se jim to podaří stejně efektivně jako Creative Assembly v Alien: Isolation z roku 2014, mohli by mít v rukou nejlepší herní adaptaci.

Alien: Rogue Incursion vyjde pro PC, PlayStation VR 2 a Meta Quest 3 někdy o letošních prázdninách.


Líbí se vám naše tvorba? Sledujte nás na sociálních médiích, aby vám neunikl žádný článek: Facebook, Instagram, Twitter, Threads.

Pro IGN původně napsal SZÁLER MARTIN z IGN Hungary.

V tomto článku
Další podobné
Komentáře