Deadpool & Wolverine už překonal rekord MCU: Celkové množství vulgarismů v předchozích filmech je menší než v nejnovějším traileru Deadpoola

Jak by řekl Captain America - "Mluv slušne!"

Deadpool & Wolverine už překonal rekord MCU: Celkové množství vulgarismů v předchozích filmech je menší než v nejnovějším traileru Deadpoola

Pomaly čekáme na vzkříšení MCU, protože zatím je na frontě kin velké ticho. Jistě, od pádu Marvels vzniklo několik dobrých animovaných seriálů (What If...? 2. série, X-Men '97 - i když ten není součástí MCU), ale ne nadarmo se tato série jmenuje Marvel CINEMATIC Universe, každý chce, aby značka opět zazářila na velkém plátně. Deadpool & Wolverine bude jediným filmem MCU v roce 2024 a podle dosavadních trailerů by to mohl být nárazový, velký návrat. Každopádně už teď překonává rekord: ještě nikdy v žádném předchozím filmu studia Marvel nezaznělo v traileru tolik "f*ck" a dalších sprostých slov, a to ani v průběhu děje.

Upozornilo na to několik zahraničních magazínů, včetně CBR. Znovu jsme si pustili i druhý trailer, který debutoval tento týden, a napočítali jsme celkem 6 "f*ck", ale také "whiskey d*ck" (což odkazuje na alkoholem vyvolanou erektilní dysfunkci) a "sh*t". Na poslední jmenované samozřejmě reagoval Kapitán Amerika ve filmu Avengers: Age of Ultron: "Mluv slušne!". Ve filmu Deadpool & Wolverine vás na to nejspíš nikdo neupozorní, protože jde o film s ratingem R. Ale fetování by bylo příliš i na Kevina Feigeho, jak naznačuje antihrdina Ryana Reynoldse na konci druhého traileru.

V trailerech na Deadpoola 1 a 2 se samozřejmě nadávalo hodně, ale v trailerech na MCU filmy už tolik ne, a dokonce i v samotném ději filmů si tvůrci dávali pozor na jazyk, protože filmy studia Marvel mají obvykle rating PG-13 neboli jsou vhodné pro rodiny s dětmi. Kromě zmíněného filmu Age of Ultron se "neslušné" momenty objevují i ve Spider-Manovi: Homecoming a Iron Manovi 2 (téměř zazní "What the f..."), a ve Guardians of the Galaxy Vol. 3 dokonce zazní "f*cking", když Nebula zápasí s dveřmi a Peter s ní mluví (v oficiálním klipu bylo dotyčné slovo vypípáno).

Nadávky jsou samozřejmě jen špičkou ledovce, druhý trailer ukazuje, že Deadpool & Wolverine bude zatraceně vtipný a krvavý. Na to si ale budeme muset počkat do 25. července.


Líbí se vám naše tvorba? Sledujte nás na sociálních médiích, aby vám neunikl žádný článek: Facebook, Instagram, Twitter, Threads.

Pro IGN původně napsal BENKE ATTILA z IGN Hungary.

V tomto článku

Deadpool & Wolverine

Marvel Entertainment
Další podobné
Komentáře