Sexy obrázky Lary Croft se vrací do Tomb Raider I-III Remastered poté, co se fanouškům nelíbilo jejich odstranění

Nakonec je získáme zpět

Sexy obrázky Lary Croft se vrací do Tomb Raider I-III Remastered poté, co se fanouškům nelíbilo jejich odstranění

Někteří fanoušci byli rozhořčení, když vyšlo najevo, že v nové aktualizaci nedávno vydané hry Tomb Raider I-III Remastered byly odstraněny pikantní fotky hlavní hrdinky Lary Croft z jedné z úrovní třetího dílu. Záležitost vyvolala zvláštní rozruch, protože tvůrci vydali v rámci hry zprávu, že obsah, který byl považován za problematický a v jistém smyslu zastaralý, ponechali, místo aby jej cenzurovali.

Pravděpodobně měli vývojáři z Aspyru pocit, že se jedná o něco nevhodné, a v krátkém příspěvku oznámili, že vše uvedli na pravou míru a že chybějící fotografie budou do hry vráceny s třetím patchem. Zástupce studia poděkoval fanouškům hry Tomb Raider za poskytnutí zpětné vazby a prozradil, že při aktualizaci některých vizuálních prvků skutečně nedopatřením odstranili obrázky ze zdi.

Podrobnosti o tom, proč byla modernizovaná verze Tomb Raider III během předělávky ochuzena o dva plakáty, nejsou známy, ale pokud to byla jediná věc, která někoho odradila od toho, aby dal staronovému dobrodružství Lary šanci, jistě ho potěší, že brzy bude vše napraveno.

Balíček remasterovaných verzí klasických her Tomb Raider mimochodem není vůbec špatný, týmu Aspyr se podařilo zachovat retro kouzlo a atmosféru akčních adventur a zároveň přidat o něco příjemnější nádech. Pokud jste tedy tyto hry ve své době propásli, vyplatí se remastery, které jsou k dispozici na řadě konzolí i PC, vyzkoušet.


Líbí se vám naše tvorba? Sledujte nás na sociálních médiích, aby vám neunikl žádný článek: Facebook, Instagram, Twitter, Threads.

Pro IGN původně napsal SZÁLER MARTIN z IGN Hungary.

V tomto článku
  • Platforma
  • XboxSeries
  • PS4
  • PS5
  • XboxOne
  • NintendoSwitch
Další podobné
Komentáře