Tekken 8 odhaluje druhou DLC postavu, nový příběh a další informace

Jeviště je připraveno.

Společnost Bandai Namco odhalila plán pro Tekken 8 do konce roku 2024, včetně druhé DLC postavy, nového příběhu a mnoha dalších informací.

Druhou postavou DLC je Lidia Sobieski, která je teasována na konci roadmapového traileru níže. Lidia je ve světě Tekkenu polská premiérka, která debutovala ve hře Tekken 7 jako DLC v Season 4 Pass. Pro Tekken 8 bude Lidia uvedena na trh letos v létě, s předčasným přístupem pro majitele Character Year 1 Pass.

Mezitím se na podzim v rámci bezplatné aktualizace objeví zbrusu nový příběh Eddyho Gorda. Mezi další přídavky patří na jaře rozsáhlý balanční balíček (první úpravy vyvážení bitev pro tuto sezónu přijdou již brzy, patch pro aktualizaci 1.04 bude vydán zítra, 30. dubna 2024) a v létě se objeví nová scéna Seaside Resort a foto režim. Další režimy, jako například Ghost vs. Ghost nebo Online Practice, budou podle společnosti Bandai Namco přidány později.

Tekken 8 free updates roadmap. Image credit Bandai Namco.
Plán bezplatných aktualizací Tekkenu 8. Obrázek: Bandai Namco.

Hra Tekken 8 vyšla v lednu na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X a S a sklidila velký úspěch u kritiky i komerční veřejnosti, když se jí během prvního měsíce od vydání prodalo přes dva miliony kopií. Nálada se však zhoršila kvůli tomu, co bylo považováno za agresivní monetizaci po uvedení hry na trh, která se podobá spíše free-to-play hrám než hrám za 70 dolarů, což vedlo k nedávnému „převážně negativnímu“ hodnocení uživatelů na Steamu.

Recenze Tekkenu 8 od IGN dostala 9/10. Řekli jsme: „Tekken 8 je neuvěřitelnou evolucí série s tunami obsahu pro jednoho hráče, vynikající sadou tréninkových nástrojů, skvělým online zážitkem a vzrušujícími novými mechanikami, díky nimž je Tekken dynamičtější než kdykoli předtím.“


Líbí se vám naše tvorba? Sledujte nás na sociálních médiích, aby vám neunikl žádný článek: Facebook, Instagram, Twitter, Threads.

Pro IGN původně napsal WESLEY YIN-POOLE z IGN US.

V tomto článku

Tekken 8

Bandai Namco Games
  • Platforma
  • XboxSeries
  • PC
  • PS5
Další podobné
Komentáře