Helldivers 2 Patch 01.000.300 přináší velké změny ve vyvážení zbraní, stratagemů a nepřátel

Jak jste se změnami spokojeni?

Vývojářské studio Arrowhead vydalo pro hru Helldivers 2 významnou aktualizaci, která přináší velké změny ve vyvážení zbraní, stragemů, nepřátel a misí.

Patch 01.000.300 obsahuje tolik potřebnou úpravu poškození způsobeného hořením, které je nyní sníženo o 15 %. Hořící poškození způsobovalo ve velmi populární kooperativní střílečce pro PlayStation 5 a PC po nedávném vylepšení chaos jak přátelům, tak nepřátelům. Doufejme, že nyní budou planety, jako je Hellmire, kde se vyskytují ohnivá tornáda, lépe zvládnutelné.

Jinak brnění s hodnocením pancíře nad 100 nyní také snižují poškození při headshotech a vítězné pózy se nyní budou přehrávat pouze za extrakci.

Co se týče zbraní, stojí za to podívat se na níže uvedené poznámky k patchi, kde najdete podrobnosti, ale jedním z vrcholů je rychlá změna nedávno vydaného raketometu RL-77 Airburst, který způsoboval zmatek. Nyní již nevybuchuje při výstřelu v blízkosti stratagemů (věž HMG, hlídky, zásobování) a jiných Helldiverů a má zmenšený rádius přiblížení.

Pokud jde o nepřátele, opět se vyplatí podívat se do poznámek k patchi, ale hráči jistě uvítají změnu u spawnerů dělových lodí, které nyní mají mnohem nižší limit, kolik dělových lodí mohou mít současně aktivních. Mezitím byl zvýšen spawn hlídek, pokud jsou na bojišti méně než čtyři hráči. Čím méně hráčů, tím větší změna, uvedl Arrowhead. U misí pro čtyři hráče nedojde oproti dřívějšku k žádné změně. Největší znatelná změna bude pro sólové hráče na vyšších obtížnostech, upřesnil Arrowhead.

Mezi vítané změny v hratelnosti patří možnost vypnout automatické šplhání a skákání při sprintu, což pomůže s pohybem. Dojde také k několika zábavným změnám „šíření demokracie“. Například při přípravě na boj nyní helldivři salutují, „aby zajistili maximální demokratickou připravenost“.

A pozor: střely, které se odrazí od těžce obrněných nepřátel, nyní správně zasáhnou Helldivera, který je vypálil. „Důrazně se doporučuje dodržovat disciplínu spouště(Trigger discipline),“ řekl Arrowhead.

Kompletní poznámky k aktualizaci Helldivers 2 01.000.300


Líbí se vám naše tvorba? Sledujte nás na sociálních médiích, aby vám neunikl žádný článek: Facebook, Instagram, Twitter, Threads.

Pro IGN původně napsal WESLEY YIN-POOLE z IGN US.

V tomto článku

Helldivers II

Arrowhead Game Studios
  • Platforma
  • PS5
  • PC
Další podobné
Komentáře