Kraven the Hunter a Karate Kid se odkládají kvůli nejnovějším posunům dat premiér u Sony Pictures

Na příběh o původu brutálního Spider-Manova padoucha si budeme muset ještě chvíli počkat.

Společnost Sony Pictures odhalila několik změn ve svém nadcházejícím kalendáři kinopremiér, včetně toho, že film Kraven the Hunter byl odložen z 30. srpna 2024 na 13. prosince 2024 a film Karate Kid se přesune z 13. prosince 2024 na 30. května 2025.

Film Kraven the Hunter, v němž Aaron Taylor-Johnson hraje padoucha ze Spider-Mana a který bude prvním marvelovským filmem společnosti Sony s ratingem R, měl být původně uveden do kin 13. ledna 2023. Několikrát byl odložen a jedno odsunutí bylo způsobeno stávkou SAG-AFTRA.

K filmu Kraven the Hunter jsme zatím obdrželi pouze jeden trailer, který obsahoval spoustu násilí, rozkol mezi otcem a synem a pohled na Rhina.

„Kraven the Hunter je strhující příběh o tom, jak a proč vznikl jeden z nejikoničtějších padouchů Marvelu,“ stojí v oficiálním popisu filmu. „Děj se odehrává před jeho proslulou vendetou se Spider-Manem a Aaron Taylor-Johnson se ve filmu s ratingem R představí v roli titulní postavy.“

Pokud jde o film Karate Kid, společnost Sony Pictures odhalila v roce 2023 novinku o novém přírůstku do oblíbené série, v němž se Jackie Chan a Ralph Macchio vrátí do svých rolí pana Hana z filmu Karate Kid z roku 2010, respektive Daniela LaRussa z původních filmů.

Tehdy společnost Sony uvedla, že zahajuje celosvětové hledání herců pro obsazení nového Karate Kida do tohoto filmu, a zatím jsme se nedozvěděli žádné aktuální informace o tomto hledání.

Toto zpoždění znamená, že nový film Karate Kid bude uveden až po šesté a poslední sérii seriálu Cobra Kai, jejíž premiéra je v současné době naplánována na rok 2024.

Kromě těchto odkladů společnost Sony Pictures také uvedla datum premiéry filmu They Listen na 30. srpna 2024 a Animal Friends na 15. srpna 2025.


Líbí se vám naše tvorba? Sledujte nás na sociálních médiích, aby vám neunikl žádný článek: Facebook, Instagram, Twitter, Threads.

Pro IGN původně napsal ADAM BANKHURST z IGN US.

V tomto článku
Další podobné
Komentáře