Trailer k filmu Mufasa nám poprvé představuje hraný prequel Lvího krále

„Lev, který navždy změnil náš život.“

Objevil se první trailer k filmu Mufasa, který nám zatím nejlépe představuje hraný prequel Lvího krále, jenž se chystá do kin 20. prosince 2024.

Trailer začíná novou verzí písně Circle of Life a slyšíme Rafikiho v podání Johna Kaniho, jak vypráví příběh Mufasy, „lva, který navždy změní naše životy“.

V tomto příběhu je Mufasa lev, který se „narodil bez kapky urozenosti v krvi“, ale navzdory svému původu se stal velkým. Oficiální popis filmu prozrazuje, že celý Mufasův příběh vypráví Kiara, dcera Simby a Naly, kterou hraje dcera Beyoncé Blue Ivy Carter. Beyoncé se rovněž vrátí v roli Naly.

„Mufasa: Lví král angažuje Rafikiho, aby předal legendu o Mufasovi mladé lvici Kiáře, dceři Simby a Naly, a Timon a Pumbaa mu propůjčí svůj typický styl,“ uvádí se v oficiálním popisu. „Příběh vyprávěný v retrospektivách představuje Mufasu jako osiřelé mládě, ztracené a osamělé, dokud nepotká sympatického lva jménem Taka - dědice královského rodu. Náhodné setkání odstartuje rozsáhlou cestu neobyčejné skupiny nešťastníků, kteří hledají svůj osud - jejich pouta budou podrobena zkoušce, když se budou společně snažit vyhnout hrozivému a smrtícímu nepříteli.“

Zatímco James Earl Jones namluvil Mufasu v původním Lvím králi i v hraném remaku, Aaron Pierre se tentokrát ujme legendární role jako jeho mladší verze.

K Pierrovi se připojí Kelvin Harrison Jr. jako Taka, „lví princ se zářnou budoucností, který přijme Mufasu do své rodiny jako bratra“, a Mads Mikkelsen jako Kiros, „impozantní lev s velkými plány pro svou smečku“.

Mufasa: The Lion King Poster (Image Credit: Disney)
Mufasa: Lví král (Obrázek: Disney)

Zbytek obsazení tvoří Tiffany Boone jako Sarabi, Kagiso Lediga jako mladý Rafiki, Preston Nyman jako Zazu, Thandiwe Newton jako Takova matka Eshe, Lennie James jako Takův otec Obasi, Anika Noni Rose jako Mufasova matka Afia, Keith David jako Mufasův otec Masego, Seth Rogen jako Pumbaa, Billy Eichner jako Timon a Donald Glover jako Simba.

Mufasa: Lví král je režírován Barrym Jenkinsem a Lin-Manuel Miranda je autorem písní a producentem filmu společně s Markem Mancinou. O další hudební a výpravné scény se stará Lebo M.

Stejně jako původní remake bude i Mufasa kombinací „hraného filmu s fotorealistickými počítačově ztvárněnými záběry“.


Líbí se vám naše tvorba? Sledujte nás na sociálních médiích, aby vám neunikl žádný článek: Facebook, Instagram, Twitter, Threads.

Pro IGN původně napsal ADAM BANKHURST z IGN US.

V tomto článku

Mufasa: The Lion King

Walt Disney Pictures
Další podobné
Komentáře