Game of Thrones MMORPG je ve vývoji u vydavatele hry The Finals

MMORPGOT.

Game of Thrones je podle informací základem masivně multiplayerové online RPG hry od vydavatele Nexon(The Finals).

Zdroje Redanian Intelligence uvedly, že hra se bude alespoň částečně odehrávat na Severu a objeví se v ní lokace jako Zimohrad a Zeď. Bude se údajně odehrávat v období 4. a 5. série oblíbeného seriálu HBO, kdy je Roose Bolton správcem Severu a Jon Snow a Sam Tarley jsou stále ještě umístěni na Zdi.

Hráči budou údajně prozkoumávat Západozemí prostřednictvím příběhové kampaně, která se bude vléct do celého MMO, a podle Redanian Intelligence při tom narazí na výše zmíněné a další postavy. Herci ze seriálu HBO se prý do hry nevrátí a hráči si sami vytvoří zcela novou postavu, přičemž na výběr budou muži i ženy.

Hra byla popsána jako celek podobný The Elder Scrolls Online, ačkoli nebylo sděleno žádné okno vydání údajného MMO. IGN požádalo Nexon o komentář.

Nexon, kromě toho, že je vydavatelem hitové střílečky The Finals od Embark Studios, má stovky milionů registrovaných uživatelů ve všech svých hrách, včetně Dungeon & Fighter, MapleStory a KartRider.

Navzdory tomu, že Game of Thrones je televizní seriál založený na kritikou oceňované pokračující románové sérii, v oblasti videoher se tolik neprosadil. Kromě hrstky strategických her vyšlo v roce 2012 RPG na motivy televizního seriálu, které se setkalo s nevalným hodnocením, zatímco studio Telltale Games vytvořilo v roce 2014 epizodickou, příběhově náročnou hru, která se nedočkala druhé série. Zajímavé je, že v roce 2022 oznámila společnost Netmarble MMORPG Game of Thrones pro mobilní zařízení, ale od té doby o ní nebylo slyšet.


Líbí se vám naše tvorba? Sledujte nás na sociálních médiích, aby vám neunikl žádný článek: Facebook, Instagram, Twitter, Threads.

Pro IGN původně napsal RYAN DINSDALE z IGN US.

V tomto článku

game-of-thrones

Cyanide | 15. května 2012
  • Platforma
  • PS3
  • PC
Další podobné
Komentáře