Fallout je již druhým nejsledovanějším pořadem na Prime Video a největším seriálem od dob Rings of Power

Nový seriál na motivy RPG od Bethesdy je pro značku Fallout obrovským hitem.

Je to oficiální: Fallout je hitem Prime Video. Streamovací služba odhalila, že televizní adaptaci za prvních 16 dní zhlédlo 65 milionů diváků, což z ní dělá druhý nejsledovanější titul v historii služby a největší sledovanost od dob Pána prstenů: Prsteny moci.

Prime Video se o příslušné statistiky podělilo v oficiální zprávě, kde mimo jiné tvrdí, že jde o nejsledovanější pořad mezi dospělými ve věku 18-34 let v rámci služby. Jeho čísla ho již vynesla na vrchol žebříčku Prime Video, kde předčil i tak populární pořad, jako je The Boys.

Fallout debutoval se skvělými recenzemi a na začátku dubna. Druhá sezóna již byla potvrzena a my už víme něco málo o tom, kde se bude odehrávat a jaká ikonická příšera v ní bude debutovat.

Mezitím se zdá, že sledovanost Falloutu přilévá olej do ohně sílícím náladám v Hollywoodu, že videohry jsou novými superhrdiny. V loňském roce byl pro HBO velkým hitem seriál The Last of Us a společnost Nintendo zaznamenala obrovský kasovní úspěch s filmem Super Mario Bros. V současné době se připravuje řada dalších videoherních adaptací, od Borderlands po God of War. Dokonce i Knuckles má nyní svůj vlastní seriál (ačkoli někteří fanoušci jsou v rozporu s tím, jak málo se tam ve skutečnosti objevuje).

Líbí se vám naše tvorba? Sledujte nás na sociálních médiích, aby vám neunikl žádný článek: Facebook, Instagram, Twitter, Threads.

Pro IGN původně napsala KAT BAILEY z IGN US.

Další podobné
Komentáře