Todd Howard naznačil dva neoznámené projekty ze série Fallout

Fallout 3 Remaster již dříve unikl v dokumentech FTC.

Vzhledem k tomu, že televizní seriál Fallout sledovalo více než 65 milionů diváků a stal se jedním z nejsledovanějších pořadů na Prime Video vůbec, vznikl tlak na další obsah z pustiny a Bethesda je zřejmě připravena mu vyhovět.

V novém rozhovoru pro Kinda Funny Games se objevil ředitel Todd Howard, který teasoval dva neoznámené projekty Falloutu: „Podíváme se na to, co děláme se sérií [Fallout], a pak si řekneme, jestli se stále cítíme dobře - teď to nemůžu prozradit - ale tohle je náš rozjezd pro Fallout jako franšízu.“

A pokračoval: „Kdy bude druhá série. Co děláme na mobilech. Co děláme ve hře [Fallout 76]. Co děláme s touto věcí. Co děláme s touhle další věcí. A kdy to přistane. A opět, kdybych mohl lusknout prsty a všechny by byly venku a připravené, udělal bych to. Ale hlavní je, abychom je dodali ve vysoké kvalitě. To je vždy nejdůležitější.“

Howardovy nepřímé komentáře zřejmě naznačují, že se pracuje na nejméně dvou projektech, i když není jasné, jaké by to mohly být a kdy budou vydány.

Jedním z projektů může být remaster Falloutu 3, který byl odhalen v dokumentech náhodně zveřejněných Federální obchodní komisí (FTC), z níž unikl také remaster Oblivionu a další projekty. Remaster neměl oficiální datum, ale zdá se, že cílí na finanční rok 2024, který končí v červnu.

Howard také uvedl, že Fallout 5 dorazí někdy po Elder Scrolls VI a že má pro tento projekt hotový „one-pager“. Vzhledem k tomu, že Elder Scrolls VI je zřejmě stále v předprodukci, se však Fallout 5 může objevit až v roce 2030 nebo později.

Mezitím Bethesda nedávno vydala dlouho očekávanou next-gen aktualizaci Falloutu 4, která vzbudila kontroverzi mimo jiné tím, že rozbila různé klíčové módy. Bethesda také potvrdila, že ti, kteří vlastní Fallout 4 prostřednictvím Playstation Plus Collection, nedostanou next-gen aktualizaci zdarma.


Líbí se vám naše tvorba? Sledujte nás na sociálních médiích, aby vám neunikl žádný článek: Facebook, Instagram, Twitter, Threads.

Pro IGN původně napsala KAT BAILEY z IGN US.

V tomto článku

fallout-3

Bethesda Game Studios | 28. října 2008
  • Platforma
  • PS3
  • PC
Další podobné
Komentáře