Netflix pracuje na novém hraném seriálu Scooby-Doo, Matthew Lillard okamžitě začíná být trendy

Zoinks!

Pro Netflix se podle informací připravuje hraný seriál Scooby-Doo, což mimo jiné okamžitě způsobilo, že herec Matthew Lillard začal na sociálních sítích být trendy.

„Jestli to opravdu chtějí udělat, musí nechat Matthewa Lillarda, aby byl na konci odhalen jako hlavní zločinec. Zvlášť po tom, co se mu stalo ve filmu [Five Nights at Freddy's],“ napsal jeden uživatel s odkazem na filmovou adaptaci uvedenou v roce 2023.

Uživatelé sociálních médií reagovali na zprávu serveru Variety, podle níž se na Netflix chystá nový hraný Scooby-Doo. Údajně půjde o „hodinové drama“, které bude vycházet ze stejnojmenného kresleného seriálu společnosti Hanna-Barbera. Dalších podrobností, včetně toho, kdo se ujme rolí Scoobyho party, není mnoho, ale uživatelé sociálních sítí mají jistě nápady.

Zápal pro Lillarda je poháněn jeho dnes již kultovním výkonem v roli Shaggyho v hraném filmu uvedeném do kin v roce 2002. Ačkoli recenzenti film většinou odsuzovali, mnozí kritici poukazovali na to, že Lillard byl v roli Shaggyho „až neuvěřitelně přesný“. Lillard od té doby namluvil Shaggyho v mnoha animovaných projektech a také v MultiVersus.

Matthew Lillard was uncanny back in 2002 as the live-action Shaggy.
Matthew Lillard byl v roce 2002 v roli Shaggyho neuvěřitelný.

Ať už se Lillard na projektu Scooby-Doo podílí, nebo ne, scénář nového seriálu údajně napíše Josh Appelbaum , který byl výkonným producentem hrané adaptace Cowboy Bebop, a Scott Rosenberg, který napsal mimo jiné scénář k filmu Venom z roku 2018. Projekt se prý blíží k dohodě, ačkoli podrobnosti o ději zůstávají utajeny.

Jinak společnost Warner Bros. Animation nedávno uvedla druhou sezónu Velmy, která se opět setkala se smíšenými ohlasy kritiků.


Líbí se vám naše tvorba? Sledujte nás na sociálních médiích, aby vám neunikl žádný článek: Facebook, Instagram, Twitter, Threads.

Pro IGN původně napsala KAT BAILEY z IGN US.

V tomto článku
Další podobné
Komentáře