Todd Howard mluví o rozšíření pro Starfield zvaném Shattered Space, Creation Kitu a "velké aktualizaci", která se chystá v blízké době

Starfield má před sebou velký rok

Todd Howard mluví o rozšíření pro Starfield zvaném Shattered Space, Creation Kitu a "velké aktualizaci", která se chystá v blízké době

Fanoušci Bethesdy už nebudou muset dlouho čekat, než se jim konečně dostane do rukou první rozšíření hry Starfield, Shattered Space, a na cestě je i další obsah.

Ředitel Bethesda Game Studios Todd Howard v rozhovoru pro Kinda Funny fanoušky informoval o dalším obsahu po vydání hry. Když hovořil o tom, jak bude Starfield v průběhu roku doplňován, naznačil, že spuštění Shattered Space je naplánováno na podzim tohoto roku.

Podrobnosti o Shattered Space zůstávají tajemstvím, i když někteří fanoušci spekulují, že se zaměří na House Va'ruun. V loňském rozhovoru pro IGN Howard slíbil, že plánuje přidat "spoustu přídavného obsahu", a dále naznačil, že se tým těší na to, že Starfield doplní i budoucími aktualizacemi.

V nejbližší době bude Bethesda pokračovat v dodávání menších aktualizací, které by měly reagovat na zpětnou vazbu fanoušků a odstranit několik nedostatků. Howard říká, že další aktualizace by měla být "oznámena během několika dní", než bude k dispozici na Steam Beta.

"Obsahuje také několik skvělých věcí pro stavbu vesmírných lodí," dodal.

Howard také naznačuje další "velkou aktualizaci", která "se pro Starfield chystá opravdu brzy". Podrobnosti o tom, jaké změny přinese, nejsou jisté, ačkoli šéf Bethesdy napovídá, že se jedná o dlouho žádané úpravy herních map.

"Přepracovali jsme záležitosti související s mapami, takže máme nějaké věci týkající se městských map," říká.

Více informací o sadě Starfield Creation Kit "brzy"

Kromě toho se Howard zmínil i o Starfield Creation Kit. Bethesda již v minulosti nabízela podobné nástroje pro tvorbu, které hráčům umožňují volněji upravovat hry a zajišťují jim dlouhou životnost i po uvedení na trh. Nešel tak daleko, aby oznámil datum vydání, ale ujistil hráče, že je stále na cestě.

"Dodali jsme to některým lidem, některým našim tvůrcům pro Starfield," řekl Howard. "Brzy se o tom dozvíte nějaké informace. Zatím nemáme datum, kdy oznámíme její úplné vydání, ale je to pro nás opravdu, opravdu důležité. Naši moddeři tam jsou neskuteční."

Společnost Bethesda přinesla hru Starfield hráčům na PC a konzolích Xbox Series X/S loni v září. Naši kolegové ve své recenzi s hodnocením 7/10 vysvětlili, že si dlouho očekávané vesmírné RPG užili, ale měli několik výhrad.

"Starfield má mnoho sil, které působí proti němu," napsali, "ale nakonec je díky kouzlu jeho rozsáhlých roleplayingových questů a úctyhodných soubojů těžké odolat jeho gravitační síle".

Bethesda pokračuje v chrlení aktualizací pro Starfield od jeho uvedení na trh. V březnu přinesla několik hodnotných změn, včetně spousty vylepšení kvality života v aktualizaci 1.10.30 a také odstranění trestu za lockpicking v aktualizaci 1.10.31. Pokud se neumíte dočkat rozšíření Shattered Space a oficiální aktualizace vám nestačí, můžete se podívat na některé módy, které samotné mají velikost jako DLC.


Líbí se vám naše tvorba? Sledujte nás na sociálních médiích, aby vám neunikl žádný článek: Facebook, Instagram, Twitter, Threads.

Pro IGN původně napsal MICHAEL CRIPE z IGN US.

V tomto článku
  • Platforma
  • XboxSeries
  • PC
Další podobné
Komentáře