Street Fighter 6: Stárnoucí Akuma dostal datum vydání a na základě ukázky bude stále děsivě silný

Zuřící démon

Street Fighter 6: Stárnoucí Akuma dostal datum vydání a na základě ukázky bude stále děsivě silný

Stejně jako v jiných moderních bojových hrách, i v loni vydaném Street Fighteru 6 neustále přibývají noví bojovníci a brzy se v něm objeví jedna z nejslavnějších postav série. Na Akumu fanoušci dlouho čekali a nedávno bylo na japonském veletrhu EVO oznámeno, že se do hry dostane 22. května. Současně byl zveřejněn trailer na tohoto ďábelského bojovníka.

Původně zrzavý Akuma bude ve Street Fighter 6 už poměrně starý a i když budou jeho vlasy šedivé, stále z něj půjde takový strach, že se hráčova postava začne třást, když se před ní objeví. Postava zde také získává své slavné pohyby, jako je fireball vystřelovaný vzduchem a teleport. A samozřejmě superschopnost Raging Demon, která v této hře vypadá jako tisíc kopií Akumy mlátícího do své oběti, přičemž chudák Ryu se po ní na konci videa ani nedokáže zvednout.

Akuma bude okamžitě k dispozici těm, kteří mají Deluxe Edition, Ultimate Edition, Year 1 Character Pass DLC nebo Year 1 Ultimate Pass DLC. Pro Year 1 Ultimate Pass byla také oznámena nová mapa pro tuto postavu, Enma's Hollow s lávou. Kromě toho budou k dispozici kostýmy pro bojovníky z Year 1 a patch pro zlepšení vyvážení síly, přičemž druhý z nich bude podrobně popsán v následujících týdnech.

Pro první rok hry Street Fighter 6 byly oznámeny čtyři nové postavy (Rashid, A.K.I., Ed, Akuma), takže poslední z nich dorazí již brzy. Ale vzhledem k popularitě hry (více než 3 miliony prodaných kopií) budou pravděpodobně následovat další bojovníci.

Zdroj: IGN


Líbí se vám naše tvorba? Sledujte nás na sociálních médiích, aby vám neunikl žádný článek: Facebook, Instagram, Twitter, Threads.

Pro IGN původně napsal NAGY PÉTER z IGN Hungary.

V tomto článku
  • Platforma
  • PC
  • PS4
  • PS5
  • XboxSeries
Další podobné
Komentáře